Helm & Heus Makelaars | Thuis in Westland!

Helm & Heus makelaars is sinds 1996 werkzaam in onroerende zaken. Sinds juni 2001 zijn wij gevestigd in het centrum van 's-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 1.

Wij brengen vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar, verzorgen het contact met de markt, bereiden beslissingen voor, helpen afwegingen maken en onderhandelen namens u als (ver)koper.

Ons team staat borg voor deskundigheid op het gebied van bemiddeling bij aan- en verkoop bij woningen en bedrijf onroerend goed. Wij zullen u begeleiden van de eerste bezichtiging tot de daadwerkelijke eigendomsoverdracht bij de notaris.

 

Een van onze verkopers vertelt:

 “Ik ben ervan overtuigd dat de professionele aanpak van Helm en Heus makelaars echt werkt; Ze zijn zeer professioneel en realistisch, hebben een persoonlijke manier van aanpak en zijn onderscheidend in hun werkwijze.”

 

Aankoop via Helm & Heus:

 “Wij vonden het erg plezierig om met Helm & Heus Makelaars samen te werken. Zij hebben voor ons de biedingen gedaan. Prettig was dat we voortdurend op de hoogte gehouden werden van de onderhandeling. Voor de begeleiding van de aankoop hebben wij een courtage bedrag betaald. Maar dat hebben zij zeker voor ons terugverdiend. Uiteindelijk hebben we een scherpe prijs betaald die bij de werkelijke waarde van ons nieuwe appartement ligt. Dat geeft voldoening.”

 

 
                                             Logo Helm&Heus met Thuis in Westland_2

Woning zoeken

Een greep uit ons aanbod

Hoflaan 75
's-Gravenzande
Hoflaan 75
Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Gerbera 1
De Lier
Gerbera 1
Vraagprijs € 199.000,- k.k.
Boelhouwerstraat 6
's-Gravenzande
Boelhouwerstraat 6
Vraagprijs € 174.000,- k.k.
Schoolstraat 7
Hoek van Holland
Schoolstraat 7
Vraagprijs € 159.500,- k.k.
Sand-Ambachtstraat 43c
's-Gravenzande
Sand-Ambachtstraat 43c
Vraagprijs € 160.000,- k.k.

Actueel- nieuws van Helm&Heus

  • Helm & Heus Makelaars op het wooninspiratie-event
    Ons kantoor brengt, zowel in nieuwbouw als in bestaande woningbouw, vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar. Daarnaast verzorgen wij het contact met de markt, bereiden wij beslissingen voor die voorzien zijn van goed onderbouwde adviezen en ontzorgen wij u waar nodig. Lees verder...
  • Interview met de bewoners van Groenelaan 124/126
    Een combinatie van woning en kantoor. Ik was er niet naar op zoek maar de bouwplannen trokken direct mijn belangstelling. Mijn eenpersoons softwareburo was gevestigd in de bloemenveiling. Maar vlakbij parkeren aan de Elsenzijde mocht niet meer, dat moest op het dak, 6 hoog. Vandaar was het een hele wandeling naar mijn kantoor, zonde van de tijd. Lees verder...