Helm & Heus Makelaars | Thuis in Westland!

Helm & Heus makelaars is sinds 1996 werkzaam in onroerende zaken. Sinds juni 2001 zijn wij gevestigd in het centrum van 's-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 1.

Wij brengen vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar, verzorgen het contact met de markt, bereiden beslissingen voor, helpen afwegingen maken en onderhandelen namens u als (ver)koper.

Ons team staat borg voor deskundigheid op het gebied van bemiddeling bij aan- en verkoop bij woningen en bedrijf onroerend goed. Wij zullen u begeleiden van de eerste bezichtiging tot de daadwerkelijke eigendomsoverdracht bij de notaris.

 Een van onze verkopers vertelt:

 “Ik ben ervan overtuigd dat de professionele aanpak van Helm en Heus makelaars echt werkt; Ze zijn zeer professioneel en realistisch, hebben een persoonlijke manier van aanpak en zijn onderscheidend in hun werkwijze.”

 

Aankoop via Helm & Heus:

 “Wij vonden het erg plezierig om met Helm & Heus Makelaars samen te werken. Zij hebben voor ons de biedingen gedaan. Prettig was dat we voortdurend op de hoogte gehouden werden van de onderhandeling. Voor de begeleiding van de aankoop hebben wij een courtage bedrag betaald. Maar dat hebben zij zeker voor ons terugverdiend. Uiteindelijk hebben we een scherpe prijs betaald die bij de werkelijke waarde van ons nieuwe appartement ligt. Dat geeft voldoening.”

Logo Helm&Heus met Thuis in Westland_1

 

 

 

Woning zoeken

Een greep uit ons aanbod

Albert Schweitzerlaan 67
's-Gravenzande
Albert Schweitzerlaan 67
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Maasdijk 154
Maasdijk
Maasdijk 154
Koopsom € 160.000,- k.k.
Verkadestraat 14
Maasdijk
Verkadestraat 14
Koopsom € 167.500,- k.k.
Alstroemeriastraat 16
Wateringen
Alstroemeriastraat 16
Vraagprijs € 299.000,- k.k.
Hertenlaan 2
Honselersdijk
Hertenlaan 2
Vraagprijs € 1.380.000,- k.k.

Actueel- nieuws van Helm&Heus