Helm & Heus - De Makelaars

Helm & Heus makelaars is sinds 1996 werkzaam in onroerende zaken. Sinds juni 2001 zijn wij gevestigd in het centrum van 's-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 1.

Wij brengen vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar, verzorgen het contact met de markt, bereiden beslissingen voor, helpen afwegingen maken en onderhandelen namens u als (ver)koper.

Ons team staat borg voor deskundigheid op het gebied van bemiddeling bij aan- en verkoop bij woningen en bedrijf onroerend goed. Wij zullen u begeleiden van de eerste bezichtiging tot de daadwerkelijke eigendomsoverdracht bij de notaris.

 

Een van onze verkopers vertelt:

 “Ik ben ervan overtuigd dat de professionele aanpak van Helm en Heus makelaars echt werkt; Ze zijn zeer professioneel en realistisch, hebben een persoonlijke manier van aanpak en zijn onderscheidend in hun werkwijze.”

 

Aankoop via Helm & Heus:

 “Wij vonden het erg plezierig om met Helm & Heus Makelaars samen te werken. Zij hebben voor ons de biedingen gedaan. Prettig was dat we voortdurend op de hoogte gehouden werden van de onderhandeling. Voor de begeleiding van de aankoop hebben wij een courtage bedrag betaald. Maar dat hebben zij zeker voor ons terugverdiend. Uiteindelijk hebben we een scherpe prijs betaald die bij de werkelijke waarde van ons nieuwe appartement ligt. Dat geeft voldoening.”

 Logo Helm&Heus met Thuis in Westland_1 

Woning zoeken

Een greep uit ons aanbod

Gildenhof 13
's-Gravenzande
Gildenhof 13
Vraagprijs € 282.500,- k.k.
Leeuwerik 27
Kwintsheul
Leeuwerik 27
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Emmensstraat 17
Honselersdijk
Emmensstraat 17
Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Rijnvaartweg 12
's-Gravenzande
Rijnvaartweg 12
Vraagprijs € 160.000,- k.k.
Verburghlaan 39
Poeldijk
Verburghlaan 39
Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Actueel- nieuws van Helm&Heus

  • 2016 in vogelvlucht
    Tijd om nog even samen met jullie terug te kijken op een succesvol 2016. Een jaar met veel blije kopers & verkopers en mooie acties. Lees verder...
  • Sinterklaas actie groot succes!
    Afgelopen vrijdagmiddag 2 december was het een drukte van jewelste bij Helm & Heus Makelaars. Sinterklaas en zwarte Piet waren hoogst persoonlijk in het makelaarskantoor aanwezig. Lees verder...