Helm & Heus - De Makelaars

Helm & Heus makelaars is sinds 1996 werkzaam in onroerende zaken. Sinds juni 2001 zijn wij gevestigd in het centrum van 's-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 1.


Wij brengen vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar, verzorgen het contact met de markt, bereiden beslissingen voor, helpen afwegingen maken en onderhandelen namens u als (ver)koper.


Ons team staat borg voor deskundigheid op het gebied van bemiddeling bij aan- en verkoop bij woningen en bedrijf onroerend goed. Wij zullen u begeleiden van de eerste bezichtiging tot de daadwerkelijke eigendomsoverdracht bij de notaris.


Een van onze verkopers vertelt:

 “Ik ben ervan overtuigd dat de professionele aanpak van Helm en Heus makelaars echt werkt; Ze zijn zeer professioneel en realistisch, hebben een persoonlijke manier van aanpak en zijn onderscheidend in hun werkwijze.”


Aankoop via Helm & Heus:

 “Wij vonden het erg plezierig om met Helm & Heus Makelaars samen te werken. Zij hebben voor ons de biedingen gedaan. Prettig was dat we voortdurend op de hoogte gehouden werden van de onderhandeling. Voor de begeleiding van de aankoop hebben wij een courtage bedrag betaald. Maar dat hebben zij zeker voor ons terugverdiend. Uiteindelijk hebben we een scherpe prijs betaald die bij de werkelijke waarde van ons nieuwe appartement ligt. Dat geeft voldoening.”

 

104816_HELSGR_Logo_Helm_en_Heus_RGB_middel 

 

 

Woning zoeken

Een greep uit ons aanbod

Leeuweriklaan 53*
'S-GRAVENZANDE
Leeuweriklaan 53*
€ 715.000,- k.k.
Midden Woerd 37
Naaldwijk
Midden Woerd 37
€ 295.000,- k.k.
Bordewijkstraat 36
's-Gravenzande
Bordewijkstraat 36
€ 275.000,- k.k.
Dijkweg 31
Naaldwijk
Dijkweg 31
€ 290.000,- k.k.
Duinvallei 3
Monster
Duinvallei 3
€ 212.000,- k.k.

Actueel- nieuws van Helm&Heus

  • Hogedael in verkoop!
    We kijken terug op zeer goed bezochte aftrap van de start verkoop van afgelopen woensdag 14 juni. Bij deze start verkoop konden geïnteresseerden kennis nemen van de verkoopdocumentatie, vragen stellen en advies krijgen van de aanwezigen makelaars. Lees verder...
  • Start verkoop Dijckerwaal fase 4
    De start verkoop van de 9 twee-onder-een-kapwoningen vindt plaats op woensdagavond 21 juni a.s. tussen 19.00 en 20.30 uur in de Brug in 's-Gravenzande Lees verder...