Helm & Heus - De Makelaars

Helm & Heus makelaars is sinds 1996 werkzaam in onroerende zaken. Sinds juni 2001 zijn wij gevestigd in het centrum van 's-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 1.


Wij brengen vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar, verzorgen het contact met de markt, bereiden beslissingen voor, helpen afwegingen maken en onderhandelen namens u als (ver)koper.


Ons team staat borg voor deskundigheid op het gebied van bemiddeling bij aan- en verkoop bij woningen en bedrijf onroerend goed. Wij zullen u begeleiden van de eerste bezichtiging tot de daadwerkelijke eigendomsoverdracht bij de notaris.


Een van onze verkopers vertelt:

 “Ik ben ervan overtuigd dat de professionele aanpak van Helm en Heus makelaars echt werkt; Ze zijn zeer professioneel en realistisch, hebben een persoonlijke manier van aanpak en zijn onderscheidend in hun werkwijze.”


Aankoop via Helm & Heus:

 “Wij vonden het erg plezierig om met Helm & Heus Makelaars samen te werken. Zij hebben voor ons de biedingen gedaan. Prettig was dat we voortdurend op de hoogte gehouden werden van de onderhandeling. Voor de begeleiding van de aankoop hebben wij een courtage bedrag betaald. Maar dat hebben zij zeker voor ons terugverdiend. Uiteindelijk hebben we een scherpe prijs betaald die bij de werkelijke waarde van ons nieuwe appartement ligt. Dat geeft voldoening.”

 

104816_HELSGR_Logo_Helm_en_Heus_RGB_middel 

 

 

Woning zoeken

Een greep uit ons aanbod

Monsterseweg 34
's-Gravenzande
Monsterseweg 34
verkocht onder voorbehoud
Geestweg 33
Naaldwijk
Geestweg 33
€ 500.000,- k.k.
Prof. van Arkelstraat 30
's-Gravenzande
Prof. van Arkelstraat 30
€ 185.000,- k.k.
Dijkstraat 28
Honselersdijk
Dijkstraat 28
€ 340.000,- k.k.
Gerberalaan 27
Naaldwijk
Gerberalaan 27
verkocht onder voorbehoud

Actueel- nieuws van Helm&Heus

  • We matchen verkopers en kopers
    Bij Helm & Heus dé Makelaars maakt iedereen zich op voor één van de drukste dagen van het jaar; de NVM Open Huizen Dag. Het Westlandse makelaarskantoor verwacht op 1 april weer veel matches te maken tussen verkopers en kopers. Lees verder...
  • NVM Open Huizen Dag: zit je droomhuis erbij?
    Op zoek naar een woning? Doe dan mee aan de NVM Open Huizen Dag. Op zaterdag 1 april kun je vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen. Makkelijk en gezellig, en wie weet vind je zo je droomhuis. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Lees verder...