Vier de zomer met Helm & Heus Makelaars

Helm & Heus makelaars is sinds 1996 werkzaam in onroerende zaken. Sinds juni 2001 zijn wij gevestigd in het centrum van 's-Gravenzande aan de Vreeburghlaan 1.

Wij brengen vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar, verzorgen het contact met de markt, bereiden beslissingen voor, helpen afwegingen maken en onderhandelen namens u als (ver)koper.

Ons team staat borg voor deskundigheid op het gebied van bemiddeling bij aan- en verkoop bij woningen en bedrijf onroerend goed. Wij zullen u begeleiden van de eerste bezichtiging tot de daadwerkelijke eigendomsoverdracht bij de notaris.

 

Een van onze verkopers vertelt:

 “Ik ben ervan overtuigd dat de professionele aanpak van Helm en Heus makelaars echt werkt; Ze zijn zeer professioneel en realistisch, hebben een persoonlijke manier van aanpak en zijn onderscheidend in hun werkwijze.”

 

Aankoop via Helm & Heus:

 “Wij vonden het erg plezierig om met Helm & Heus Makelaars samen te werken. Zij hebben voor ons de biedingen gedaan. Prettig was dat we voortdurend op de hoogte gehouden werden van de onderhandeling. Voor de begeleiding van de aankoop hebben wij een courtage bedrag betaald. Maar dat hebben zij zeker voor ons terugverdiend. Uiteindelijk hebben we een scherpe prijs betaald die bij de werkelijke waarde van ons nieuwe appartement ligt. Dat geeft voldoening.”

 

Logo Helm&Heus met Thuis in Westland_1 

Woning zoeken

Een greep uit ons aanbod

van Halewijnlaan 139
Voorburg
van Halewijnlaan 139
€ 875,- p/m
Dennenpad 68
's-Gravenzande
Dennenpad 68
Vraagprijs € 189.500,- k.k.
Andriessenlaan 48
's-Gravenzande
Andriessenlaan 48
Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Boslaan 4
Naaldwijk
Boslaan 4
Vraagprijs € 399.000,- k.k.
Diamant 2
's-Gravenzande
Diamant 2
Vraagprijs € 265.000,- k.k.

Actueel- nieuws van Helm&Heus

  • Vier de zomer met Helm & Heus Makelaars
    Ons 20 jarig jubileum vieren wij in de zomermaanden, woensdag 29 juni was de kick off tijdens het Zomeravond Open Huis. Tijdens deze avond heeft de kok van keurslager Poleij bij ons op kantoor de barbecue aangestoken en zijn alle bezoekers voorzien van een heerlijke burger. Lees verder...
  • Riante kavels op exclusief wooneiland
    Riant wonen op een uniek eiland, omgeven door rust en ruimte op een uitzonderlijke plek in Westland. Dat kan in Waelplas Eiland, een exclusief woondomein met schitterende villa’s op ruime kavels nabij ’s-Gravenzande. Op zaterdag 25 juni is de pre-sale op locatie. Lees verder...