Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Binnenkort in verkoop

De volgende woningen en nieuwbouwproject komt binnenkort bij Helm & Heus in de verkoop. Heb je nu al interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Neem dan contact met ons op.

STOER, STRAK & STIJLVOL! ENTREE APPARTEMENTEN

Het project ENTREE van zal de entree van de wijk de Vlindertuin in ‘s-Gravenzande worden.

Project ENTREE

Naast het project De Vlindertuin in ‘s-Gravenzande in het nieuwbouwgebied Waelpark zal binnenkort het plan ENTREE worden gerealiseerd. ENTREE bestaat uit twee kleinschalige woongebouwen. Het zuidelijke gebouw bestaat uit 24 koopappartementen en het noordelijke gebouw bestaat uit 32 huurappartementen. De informatie die u hier vindt gaat enkel over de 24 koopappartementen.
De 24 koopappartementen in ENTREE hebben allemaal een woonoppervlakte van circa 75m2 en zijn in basis al voorzien zijn van 3 kamers. De balkons zijn over de gehele breedte van het appartement en allemaal goed op de middag-/avondzon gepositioneerd. Kenmerkend aan de appartementen in ENTREE is de hoge plafondhoogte van 2,65 meter en de grote glasgevel, waardoor er veel licht het appartement binnenkomt. Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar op de begane grond.
De vrij-op-naamprijzen van de appartementen zijn op dit moment nog niet bekend.

Duurzaam
ENTREE wordt uiteraard duurzaam gerealiseerd. Vanzelfsprekend worden de appartementen gasloos uitgevoerd en worden de appartementen verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

Planning
De bouw zal circa 14 maanden duren.

Interesse?
Vul het interesseformulier in en u wordt automatisch op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het plan.

 

Zand & Honing Fase II: wonen in een ecologische zone!

Het nieuwbouwproject Zand en Honing fase 2– onderdeel van de ontwikkeling Rijnvaart, Waelpark – ligt aan de oostkant van de Westlandse kustplaats ’s-Gravenzande. Zand en Honing bestaat uit 30 woningen in de eigentijdse architectuurstijl van de Delftse School. Dwars door de buurt loopt de nieuw aan te leggen ecologische zone die bepalend is voor het groene woonkarakter. Zand en Honing is een veilige autoluwe buurt.

Vruchten binnen handbereik
–  Centraal gelegen tussen ‘s-Gravenzande en Naaldwijk
– Midden in het groene Westland
– Het oude stadscentrum op loopafstand
– Het strand op 15 minuten fietsen
– Nabij basisscholen en sportvoorzieningen
– Recreatieplas Prinsenbos ligt om de hoek

30 woningen in diverse types
– Royale ééngezinswoningen met tuin in 3 verschillende groottes: 118, 125 en 132 m²
– Eigentijdse en onderscheidende architectuur met verschillende optiemogelijkheden
– Energiezuinige en gasloze woningen met zonnepanelen
– Hoog comfortniveau door vloerverwarming, Slimwonen huisautomatisering en luxe sanitair en tegelwerk

Interesse?
Vul het interesseformulier in en u wordt automatisch op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het plan.