Binnenkort in verkoop

De volgende woningen en nieuwbouwproject komt binnenkort bij Helm & Heus in de verkoop. Heb je nu al interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Neem dan contact met ons op.

Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk

Één van de oost-west verbindingen tussen Wateringen en Oud-Rijswijk. Het perceel Sir Winston Churchilllaan 1013, het kavel waarop Lammertink projectontwikkeling vier woningen van het type twee-onder-een-kap realiseert, ligt aan de westzijde en aan de rand van de woonwijk Eikelenburg.

De ontsluiting van de percelen vanaf de Sir Winston Churchilllaan ligt centraal, is 5,5 meter breed en voert naar het midden van het achterste perceel, hierdoor wordt het idee van een hofje gecreëerd. De toegangsweg vormt een zogenaamde mandeligheid, dat wil zeggen dat de toegangsweg het eigendom blijft van de bewoners.
Deze ont

Sluitingsweg wordt, eerst in de vorm van een bouwweg en later in definitieve vorm van een definitieve toegangsweg, door de verkoper aangelegd. De bestrating bestaat uit betonklinkers.
Iedere woning wordt voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein, die toegankelijk zijn vanaf de eerder genoemde centrale ontsluitingsweg.
Gezien de ligging van de kavels ten opzichte van de Sir Winston Churchilllaan en het fietspad van Eikelenburg, is het van belang dat de overgang van openbaar naar privé zoveel mogelijk landschappelijk wordt ingepast. Het gaat hier bijvoorbeeld om het toepassen van groene hagen als erfafscheidingen. De erfafscheiding kan achter de uitbouw van de woning naast het fietspad oplopen tot 2 meter hoog.
De inrichting en de ontsluiting van de percelen, zoals in deze brochure op het inrichtingsplan is weergegeven, zijn daarom een belangrijk onderdeel van het ontwerp en verdienen de goedkeuring van de Gemeente Rijswijk.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is het publiekrechtelijk kader waaraan bouwplannen moeten voldoen. In het bestemmingsplan zijn de regels vastgelegd waaraan voldaan moet worden voor wat betreft bouwhoogte, het bebouwingspercentage of bouwvlak, de afstand tot de erfgrenzen, de erfafscheidingen en dergelijke. De Sir Winston Churchilllaan valt binnen het bestemmingsplan Eikelenburg.
De drie woongebouwen ter plaatse van de Sir Winston Churchilllaan 1013 vormen een eigen entiteit en een compositie die zich naar haar omgeving voegt.

Planning

Startverkoop zal plaatsvinden oktober 2018 en bouw zal starten in februari 2019.

Interesse?

STOER, STRAK & STIJLVOL! ENTREE APPARTEMENTEN

Het project ENTREE van zal de entree van de wijk de Vlindertuin in ‘s-Gravenzande worden.

Project ENTREE

Naast het project De Vlindertuin in ‘s-Gravenzande in het nieuwbouwgebied Waelpark zal binnenkort het plan ENTREE worden gerealiseerd. ENTREE bestaat uit twee kleinschalige woongebouwen. Het zuidelijke gebouw bestaat uit 24 koopappartementen en het noordelijke gebouw bestaat uit 32 huurappartementen. De informatie die u hier vindt gaat enkel over de 24 koopappartementen.
De 24 koopappartementen in ENTREE hebben allemaal een woonoppervlakte van circa 75m2 en zijn in basis al voorzien zijn van 3 kamers. De balkons zijn over de gehele breedte van het appartement en allemaal goed op de middag-/avondzon gepositioneerd. Kenmerkend aan de appartementen in ENTREE is de hoge plafondhoogte van 2,65 meter en de grote glasgevel, waardoor er veel licht het appartement binnenkomt. Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar op de begane grond.
De vrij-op-naamprijzen van de appartementen zijn op dit moment nog niet bekend.

Duurzaam
ENTREE wordt uiteraard duurzaam gerealiseerd. Vanzelfsprekend worden de appartementen gasloos uitgevoerd en worden de appartementen verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

Planning
De planning is dat ENTREE naar verwachting in december 2018 in verkoop zal gaan en dat de bouw eerste kwartaal 2019 zal gaan starten. De bouw zal circa 14 maanden duren.

Interesse?
Vul het interesseformulier in en u wordt automatisch op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het plan.