Binnenkort in verkoop

De volgende woningen en nieuwbouwprojecten komen binnenkort bij Helm & Heus in de verkoop. Heb je nu al interesse en wil je op de hoogte gehouden worden over een van de gepubliceerde woningen? Neem dan contact met ons op.

 

Nieuwbouwproject De Vlindertuin in ‘s-Gravenzande (fase 2)

2-1 kap
De 16 stuks twee-onder-één kapwoningen zijn chitterende en zeer grote woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. De Twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van 178 m2. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door de woonkamer met de open keuken. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een separate tweede toiletruimte. Op de zolder zijn door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig en voor de technische zaken zoals de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is op de zolder al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen zijn ruim en breed.

De 27 ruime eengezinswoningen:
Van het type eengezinswoningen worden er totaal 27 stuks gerealiseerd. Deze eengezinswoningen hebben een breedte van 5,4 meter en een diepte van 10,76 meter. De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 133 m2. De woning heeft twee volledige lagen met standaard drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. Op de zolder kun je ruimschoots één of twee extra kamers realiseren in combinatie met dakkapellen of dakramen.

De datum van de officiële Start Verkoop van fase 2 is bekend.
Donderdagavond 12 april 2018 gaan we starten met de verkoop van Vlindertuin fase 2.
Soort bouw: Nieuwbouw
Plaats: ‘s-Gravenzande
Naam: De Vlindertuin
Fase: 2
Aantal woningen: 43
Type: Eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 133 m²
Prijsrange: Volgt

 

Ik ben geïnteresseerd