Binnenkort in verkoop

De volgende woningen en nieuwbouwprojecten komen binnenkort bij Helm & Heus in de verkoop. Heb je nu al interesse en wil je op de hoogte gehouden worden over een van de gepubliceerde woningen? Neem dan contact met ons op.

Westeiland

Met het project Westeiland heeft Hoogeland in Naaldwijk er een mooi deelplan bij. Deze zomer start de verkoop van de 18 twee-onder-een kap woningen en 1 vrijstaande woning. Luxe wonen aan het water is het kenmerk van deze zeer grote woningen van circa 170 m² woonoppervlakte!

Start verkoop: Dinsdag 10 juli in restaurant Bij5 in Naaldwijk van 19:00 tot 20:30 uur.

Project Westeiland
Westeiland is een uniek project in het deelgebied Hoogeland, bestaande uit achttien luxe twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande villa. De woningen komen te liggen in de zuidoostelijke hoek van de wijk op twee “eilanden”. Er komt een eiland van vijftien woningen en een eiland waarvan vier woningen tot het project Westeiland behoren. De “eilanden” worden autoluw en bereikbaar via een kleine brug. Op deze manier worden de woningen subtiel afgezonderd en wordt Westeiland een oase van rust die zich zal kenmerken door een hoge mate van privacy en een intieme sfeer rondom thuis. Door de ligging aan het einde van de wijk komen alle woningen op Westeiland met de achtertuin gelegen aan het water.

Smaakvol en comfortabel
De woningen op Westeiland worden eigentijds vormgegeven in een modern-landelijke sfeer. Er is gekozen voor beige metselwerk in combinatie met bruintinten. Dit geeft een natuurlijk en chic aangezicht waarmee Westeiland haar eigen karakter staat.

Huiselijke gezelligheid in Hoogeland
In de directe omgeving rondom Hoogeland zijn voorzieningen voor jong en oud en voor in- en ontspanning. Er zijn diverse recreatiegebieden in omstreken en het centrum van Naaldwijk is bereikbaar binnen tien minuten fietsen. De uitvalswegen richting Den Haag en Rotterdam zijn bereikbaar met 15 minuten rijden. Dit maakt Westeiland zeer toegankelijk, ook voor stedelingen die opzoek zijn naar meer rust. Ben je al woonachtig in Naaldwijk? Ook dan is Westeiland interessant en biedt de wijk nieuwe kansen op een vertrouwde plek.

 

Inschrijfformulier Westeiland