Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Contact met Helm & Heus Makelaars

Helm & Heus Makelaars staat klaar om jou te helpen

Heb je een woning op onze site gezien, waar je meer over wilt weten? Ben je op zoek naar een andere woning, of wil je jouw woning verkopen? Wil je meer weten over een taxatie, of heb je een andere vastgoedvraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om jou te helpen! Als je hieronder je vraag stelt of als je een e-mail stuurt, dan streven wij er naar om je binnen één werkdag een reactie te geven. Heb je een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stel je vraag direct via WhatsApp. WhatsApp met Helm & HeusWij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. Als je tijdens kantooruren een vraag stelt, dan proberen wij die binnen één uur te beantwoorden. Om ons via WhatsApp te benaderen: voeg het nummer 06 45 44 44 23 toe aan je contactlijst en stuur ons je vraag via WhatsApp.

Je e-mail adres
Je naam
Verzenden
Bezoek- en postadres Vreeburghlaan 1 2691 AA 's-Gravenzande 0174 419 000 info@helmheus.nl WhatsApp Geen WhatsApp? Klik hier om te installeren.
Openingstijden
Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten