Verkoopmakelaar in het Westland - Helm & Heus Makelaars

Sneller je huis vinden voor de beste prijs

Je ben op zoek naar een woning. Maar waar moet je beginnen? Hoe kom je op de hoogte van het nieuwste aanbod? Vanaf vandaag kunnen wij je nog beter helpen!

waardering sub

waardering titel

shape

Verkoop beoordelingen

9

Aankoop beoordelingen

10,0

"Heldere en open communicatie. Denken goed met je mee. Gezamenlijk goed plan van aanpakken kunnen maken. Met een super resultaat van de verkoop van de woning. "

Verkoop beoordelingen

9

Aankoop beoordelingen

10,0

"Zeer professionele aanpak, heldere informatie, communicatie en duidelijk tijdschema. Gedegen kennis van de lokale markt en goede begeleiding tijdens verkoopproces, in deze tijd een tamelijk hectische gebeurtenis. "

Verkoop beoordelingen

9

Aankoop beoordelingen

10,0

"Contact was prettig en voelde goed. Huis is snel verkocht. De makelaar hield goed contact met ons na de bezichtigingen. De samenwerking verliep soepel. "

Kom nu in actie

Wat zijn de voordelen van onze aankoop service?

  • Onze aankoopmakelaars zijn vaak als eerste op de hoogte van huizen die op de markt komen
  • Je hebt een expert aan je zijde. Je profiteert van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar van het zoeken tot het moment van bieden.
  • Je krijgt een objectieve mening over een woning. De aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces.
  • Met onze jarenlange ervaring gaan wij altijd voor de beste aankoopprijs voor jou.

Kortom er wordt veel werk voor je uit handen genomen. Een aankoopmakelaar bespaart je enorm veel tijd, energie en regelwerk.

Ik wil een adviesgesprek
quote

Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij al veel eerder dan Funda welke woningen in de verkoop komen. Dat voordeel is voor jou.

quote

Jouw wensen centraal

Wij doen geen concessies aan jouw droomhuis

Hoe lastig het ook kan zijn, een nieuw huis kopen is nog steeds een prachtige mijlpaal. Daarom vinden we het bij Helm & Heus belangrijk om goed naar jou te luisteren. Waar ben je precies naar op zoek? Ben je bereid te verbouwen? Wat kun je betalen? En belangrijker nog: wat wil je betalen? Met frisse energie gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis!

Laten we praten

De beste deal voor jou

Samen houden we het hoofd koel

We zullen niet ontkennen dat huizenmarkt af en toe voelt als een ‘gekkenhuis’. Doordat wij nauwe banden onderhouden met de verschillende makelaars in de regio kunnen we je niet alleen als eerste op de hoogte brengen van nieuwe huizen, we kunnen je bovendien heel accuraat adviseren over de mogelijke hoogte van je bod als je serieuze interesse hebt. Zo houden we samen het hoofd koel in een verhitte markt.

Meer weten over onze aankoopservice?
banner