Hulp bij aankoop?

Huis kopen bij Helm & Heus Makelaars?

Voor veel mensen is een huis de grootste aankoop van hun leven. Het lijkt misschien simpel, maar er komt heel veel bij kijken. Zowel technisch, maar ook juridisch. Daarnaast is het voor veel mensen ook emotioneel en spannend. Het is dan ook verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen die je volledig ondersteunt bij de aankoop van jouw droomhuis.

Wat doet een Helm & Heus aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar zorgen wij ervoor dat jij de juiste aankoop doet. Dat je een woning koopt die voldoet aan jouw woonwensen in een buurt die bij jou past. En heel belangrijk: dat de woning technisch en juridisch in orde is. Ook weten wij wat er speelt in de buurt, zodat we je direct informeren over bouwplannen en andere zaken die belangrijk zijn voor jouw aankoopbeslissing.

Verliefd op een woning
Veel mensen raken verliefd op een woning en zien daardoor belangrijke zaken over het hoofd. Dit kan achteraf nare gevolgen hebben. Wij kijken onafhankelijk naar de woning en geven je altijd transparant en deskundig advies. Dit is iets wat wij dagelijks doen in het Westland. Zie ons als een coach die zorgt dat jij de juiste beslissingen neemt.

Neem direct contact op

Aankoopbeoordelingen Helm & Heus MakelaarsBron: funda.nl

 

Onze werkwijze

In een aantal overzichtelijke stappen, begeleiden wij je bij de aankoop van je huis.

Stap 1: Woonprofiel opmaken
Jouw woonwensen vertalen in een profiel van jouw droomwoning en van jouw ideale buurt.

Stap 2: Huizen zoeken
Huizen zoeken die voldoen aan jouw wensen. Wij weten als eerste welke huizen in de verkoop komen. Ook van collega makelaars! Onze makelaars kijken niet alleen naar het huis, maar ook naar de buurt en omgeving.

Stap 3: Bezichtigingen
Samen met jou woningen bezichtigen en je adviseren over wat je (niet) ziet.

Stap 4: Aankoopstrategie bepalen
Een slimme aankoopstrategie voor je bepalen.

Stap 5: Onderhandelingen
Voor jou de beste prijs onderhandelen. De kennis en expertise van onze makelaars helpt jou, het beste bod uit te brengen.

Stap 6: Koopcontract controleren
Het koopcontract nakijken. Een Helm & Heus makelaar weet precies waar er op gelet moet worden.

Stap 7: Inspectie woning
Samen je gekochte woning inspecteren.

Stap 8: Begeleiding bij de notaris
Begeleiding bij de notaris.

Gefeliciteerd je droomhuis is nu officieel gekocht!

Helm & Heus Makelaars is NVM-makelaar. Hierdoor is de  kwaliteit, de deskundigheid en de betrouwbaarheid van onze dienstverlening, altijd gegarandeerd! Op Funda scoren wij een 8,7 als aankoopmakelaar.

“Realistisch, ter zake kundig, vriendelijk en betrouwbaar. Persoonlijk betrokken” – Een tevreden klant

 

Ook interesse in een aankoopmakelaar?

Heb je interesse in een aankoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe we jouw droomhuis kunnen vinden.

Neem contact op