Bedrijfsonroerend Goed

BOG bij Helm & Heus Makelaars

Naast woningen is Helm & Heus Makelaars ook specialist in bedrijfsonroerend goed. Helm & Heus onderscheidt zich ten opzichte van andere makelaars met een BOG-dienst, met een fulltime BOG-expert in dienst. Deze expert is hét aanspreekpunt voor vragen en adviezen omtrent kantoorruimtes, winkelruimtes, werkplaatsen, showrooms en opslagruimtes voor zowel (ver)huurders als (ver)kopers.

Kopen

Op zoek naar een bedrijfspand? Wij helpen je graag! Helm & Heus is specialist in Westland en kent de lokale markt als geen ander. We zijn bereid om naast ons eigen aanbod ook naar andere mogelijkheden te kijken die het best aansluiten bij jouw situatie. We ondersteunen je ook bij de bezichtigingen en onderhandelingen.

Bedrijfspand Kopen

 

Verkopen

Bedrijfsruimte verkopen? Ook voor het verkopen van bedrijfsonroerend goed ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf dat we actief zijn in de BOG hebben we een groot netwerk opgebouwd van personen die mogelijke interesse hebben in bedrijfspanden. We zorgen er vanzelfsprekend ook voor dat jouw pand de aandacht krijgt die het verdient, door hem te plaatsen op Funda Business, Social Media en natuurlijk onze geavanceerde website. Wanneer we een serieuze belangstellende hebben zullen we de bezichtigingen en onderhandelingen starten.

Bedrijfspand Verkopen

 

Huren

Op zoek naar een bedrijfspand? Wij helpen je graag! Helm & Heus is specialist in Westland en kent de lokale markt als geen ander. We zijn bereid om naast ons eigen aanbod ook naar andere mogelijkheden te kijken die het best aansluiten bij jouw situatie. We ondersteunen je ook bij de bezichtigingen en onderhandelingen.

Bedrijfspand Huren

 

Verhuren

Bedrijfsruimte verhuren? Ook voor het verhuren van bedrijfsonroerend goed ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf dat we actief zijn in de BOG hebben we een groot netwerk opgebouwd van personen die mogelijke interesse hebben in bedrijfspanden. We zorgen er vanzelfsprekend ook voor dat jouw pand de aandacht krijgt die het verdient, door hem te plaatsen op Funda Business, Social Media en natuurlijk onze geavanceerde website. Wanneer we een serieuze belangstellende hebben zullen we de bezichtigingen en onderhandelingen starten.

Bedrijfspand verhuren

 

Beleggen

Als grootste makelaar in Westland zijn investeerders bij ons aan het goede adres. Wij hebben de kennis in huis én een groot netwerk waaruit wij vraag en aanbod bij elkaar brengen. Beleggen in bedrijfsonroerend goed betekent stabiliteit in inkomsten en waardeontwikkeling.
De vastgoedmarkt is een zeer dynamische markt. Helm & Heus bezit de financiële expertise en up-to-date kennis om u te adviseren bij de opbouw van uw vastgoedportefeuille.
Op basis van uw beleggingsprofiel zoeken wij, uit een groot en variërend aanbod, objecten die naadloos aansluiten bij uw doelstellingen en portefeuille. Wij hanteren bij al onze opdrachten een unieke werkwijze en garanderen absolute discretie.
Maak een afspraak

 

Sale & Lease back

Ook het verkopen en terughuren van uw kantoor-, winkel-, dan wel bedrijfsruimte behoort tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u onder andere financiële middelen creëren om verder door te groeien. In ons uitgebreide netwerk beschikken wij over goede contacten met zowel regionale als nationale als beleggers welke zoekende zijn naar kantoor-, winkel- en bedrijfsobjecten in verhuurde staat.

Voordat wij uw object op de markt aan te bieden brengen wij eerst uw situatie in kaart en bekijken de beste mogelijkheden. Daarna zullen wij in overleg met u uw object onder de aandacht brengen bij een relatief beperkte groep beleggers. Het spreekt voor zich dat wij ook de verdere afhandeling voor u verzorgen en daar waar nodig u adviseren en/of begeleiden.

Wij hebben regelmatig diverse beleggingen in portefeuille en wij gaan uiterst vertrouwelijk én discreet om met belangen van aanbiedende of zoekende opdrachtgevers.
Een snel overzicht van allerlei mogelijkheden wordt derhalve niet verstrekt. Een serieus persoonlijk kennismakingsgesprek kan echter wel de basis zijn tot beleggingsperspectieven.

Ik wil meer informatie