Nieuwbouwteam

Nieuwbouw bij Helm & Heus Makelaars

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Een belangrijke keuze voor de komende jaren op woongebied maak je met een set bouwtekeningen, artist impressions en een website. Het is dan fijn als je weet dat de gespecialiseerde nieuwbouwmakelaar bij wie je jouw droomwoning hebt gevonden, kennis van zaken heeft.

Hoe gaat de nieuwbouw in zijn werk bij Helm & Heus Makelaars?

Het begint met een vooraankondiging in de media. Via een projectwebsite en de betrokken makelaar kan je je belangstelling aangeven. Op een vastgesteld moment wordt het project officieel gepresenteerd aan het publiek. Dit kan via de ‘start verkoop’ op een publieke locatie of online via de projectwebsite.

Bij interesse kan er worden ingeschreven op het project. Na de sluitingsdatum volgt de toewijzing en bij een positieve uitslag, aansluitend een eerste gesprek op kantoor. Tijdens dit gesprek wordt uitvoerig stilgestaan bij alle stappen die genomen gaan worden. Denk aan het moment van de start bouw, de werkelijke oplevering, keuze momenten voor meer-/minderwerk, maar ook de informatie over de koop-/aannemingsovereenkomst, de technische omschrijving, financiering, betalingen, garantie en dergelijke. Kortom: Wij proberen een zeer compleet beeld te geven als je bij ons aan tafel zit. Na het eerste gesprek volgt de optie periode.Hierna volgt het tweede gesprek, hierin wordt de koopbeslissing genomen. De koop-/aannemingsovereenkomst wordt doorgenomen en ondertekend. Hiermee zijn de eerste stappen gezet richting jouw nieuwbouwhuis.

Vragen aan een nieuwbouwmakelaar?

Heb je een vraag aan een van onze nieuwbouwmakelaars? Stel hem gerust. We streven er naar om zo spoedig mogelijk een reactie te geven.

Neem contact op