Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Vastgoedconsultancy

Helm & Heus Makelaars heeft een gespecialiseerde afdeling die zich volledig richt op vastgoedadvisering voor commerciële marktpartijen, corporaties, beleggers, overheden en ondernemingen. Onze vastgoedprofessionals bedenken creatieve oplossingen en innovatieve concepten voor uitdagingen in het gehele vastgoedtraject.plaatje

Voor commerciële marktpartijen

Voor commerciële marktpartijen verzorgen wij het project- en procesmanagement bij (binnenstedelijke) gebiedsontwikkelingen.

Voor corporaties

Corporaties ondersteunen wij bij maatschappelijke- en commerciële vastgoed vraagstukken.

Voor beleggers

Beleggers helpen wij bij het opzetten van herontwikkelingsconcepten die bijdragen aan de beperking van leegstand in de vastgoedportefeuilles.

Voor overheden

Overheden kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij complexe vraagstukken rondom de vastgoedbranche.

Voor ondernemingen

Ondernemers adviseren wij over betaalbare, duurzame en verantwoorde huisvestingskeuzes. Naast advies kunnen wij ook de bouw- en de projectbegeleiding verzorgen.

Interesse in vastgoedadvies?

Nieuwsgierig naar een helder en gedegen advies rondom een vastgoedvraagstuk in jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met Paul van der Helm op.

Contact met Paul