Verkoop woning

Huis verkopen bij Helm & Heus Makelaars?

De verkoop van je woning is een grote stap waar veel bij komt kijken. Een woning verkopen is een specialisme, omdat er veel regels bij komen kijken. Daarnaast wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke verkoopprijs en tegen de beste voorwaarden. Een verkoopmakelaar neemt je alle zorgen uit handen en staat garant voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van jouw woning.

Wat doet een Helm & Heus verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar helpt jou bij de verkoop van je woning. Alle zorgen rondom het verkoopproces worden door de deskundige verkoopmakelaar uit handen genomen. Omdat we dit dagelijks doen in het Westland, weten we precies wat er speelt en wat de beste aanpak is voor de verkoop van jouw woning. Tijdens het verkoopproces houden we je natuurlijk constant en persoonlijk op de hoogte van alle stappen. Dienen er belangrijke beslissingen worden genomen, dan geven we je een eerlijk advies. Samen bepalen we constant de beste strategie.

Ik wil gratis verkoopadvies

 

Verkoopbeoordeling Helm & Heus MakelaarsBron: Klantenvertellen.nl

 

Onze werkwijze

In een aantal overzichtelijke stappen, begeleiden wij je bij de verkoop van je huis.

Verkooptraject woningStap 1: Verkoopstrategie bepalen
Allereerst komen we langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een waardebepaling op. Onze makelaars doen goed marktonderzoek om deze waardebepaling zo optimaal mogelijk te houden. Nadat we dit aan jou hebben gemeld, plant onze binnendienst een vervolgafspraak in. In dit gesprek stelt onze makelaar samen met jou de definitieve vraagprijs vast en worden de verkoopstappen besproken.

Stap 2: Promotie van jouw huis
Het huis wordt na ondertekening van de opdracht tot dienstverlening op onze website gezet. Voldoet jouw huis aan de zoekwensen van onze zoekers, dan krijgen zij hier direct automatisch bericht van. Daarnaast beschikt de website over een groot aantal handige tools om de verkoop nog sneller en effectiever te laten verlopen. Zo kan je snel en eenvoudig jouw huis met al je vrienden delen via social media.

Ook wij maken gebruik van social media. Met meer dan 2000 volgers op Facebook en Twitter en de juiste online marketing tools bereiken wij het hele Westland. Natuurlijk maken wij ook gebruik van Funda. De aanmelding van Funda plannen wij gelijk in. Wist je dat wij een gemiddelde van een 8.1 scoren bij Funda?

Stap 3: Bezichtigingen verzorgen
Nu is het tijd voor de bezichtigingen. Je kunt het huis in orde maken, want met ons zoekersbestand zijn er voor elk huis genoeg serieuze kandidaten die een kijkje willen nemen. Onze makelaars houden jou hier constant van op de hoogte en begeleiden de bezichtigingen zorgvuldig. Na elke bezichtiging krijg je te horen hoe het ging en wat de makelaar er voor gevoel bij heeft.

Stap 4: Onderhandelen
Wordt de interesse concreet? Dan kunnen we starten met onderhandelen. De geĂŻnteresseerden doen een bod en onze makelaar zal jou bij hierbij adviseren.

Stap 5: Koopakte opstellen
Is er na de onderhandelingen een mondelinge overeenkomst, dan zal onze binnendienst de koopakte opmaken. De koopakte wordt bij ons op kantoor getekend.

Stap 6: Overdracht notaris
Vlak voor de daadwerkelijke overdracht inspecteren wij de woning met de kopende partij. Hierna gaan we samen naar de notaris om de verkoop definitief over te dragen.

Gefeliciteerd je huis is nu officieel verkocht!

“Wist je dat Helm & Heus Makelaars jaarlijks de meeste huizen in het Westland verkoopt? En dat met een zeer korte verkooptijd!” Bron: NVM

 

Ook interesse in een verkoopmakelaar?

Heb je interesse in een verkoopmakelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe we jouw woning voor de hoogste prijs en tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen.

Vraag een waardebepaling aan