Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Voor de ontwikkelaar

Nieuwbouwverkoop via Helm & Heus Makelaars

Helm & Heus Makelaars is een van de grootste nieuwbouwmakelaars van gemeente Westland. De afgelopen periode hebben de makelaars zich ingezet voor de verkoop en begeleiding van projecten als Tuinveld, Hart van ‘s-Gravenzande, De Vlindertuin, Hogedael, Parc Hooglande, Hoogezande, Duingeest, Dijckerwaal en velen meer. Naast deze successen van de afgelopen jaren, hebben zij voor 2018 alweer nieuwe projecten in het vizier. Het nieuwbouwteam van Helm & Heus Makelaars zal zorg dragen voor een soepele advisering, begeleiding en verkoop van deze nieuwe (deel)projecten.

Ontwikkeladvies

Door jaren lange ervaring in bestaande en nieuwbouwmarkt, een groot netwerk, kennis van de huidige markt en een groot portefeuille van nieuwbouwzoekers geeft Helm & Heus Makelaars hoogwaardige adviezen aan projectontwikkelaars en gemeenten. Enkele thema’s waarop ingezoomd wordt, zijn zijn adviezen voor: woningtypes, prijzen en vierkante meters. Dit proces kostte tot voor kort relatief veel tijd, maar dankzij nieuwe technieken kunnen onze adviseurs niet alleen in kortere tijd een advies maken, maar hebben ze ook meer inzichten in nieuwe invalshoeken op het gebied van de nieuwbouwmarkt.

Helm-en-Heus-Dataplatform

Big Data: Iedereen zegt het. Helm & Heus Makelaars doet het.

Helm & Heus Makelaars heeft in 2017 een dataplatform ontwikkeld, waarop alle benodigde informatie voor ontwikkelaars is te zien. Het dashboard koppelt meerdere databronnen en is zeer nauwkeurig als het gaat om de huidige woningmarkt. Ook komen alle verhuisbewegingen en doelgroepen in beeld. De laatste ontwikkelingen rondom het dit platform hebben betrekking op de vraag naar bepaalde woningen. Zo laat het niet alleen bestaande informatie zien, maar kan het ook inspelen op de vraag in de toekomst. Het platform is interactief en kan op elke woonplaats of gemeente in heel Nederland inzoomen. Zo kan Helm & Heus Makelaars niet alleen adviseren in gemeente Westland, maar ook in de randgemeenten of ver buiten de regio. Om er zeker van te zijn dat het platform aan alle facetten van nieuwbouwadvies voldoet, heeft de Westlandse makelaar een fulltime data-analist in dienst die er voor zorgt dat de kwaliteit te wordt gewaarborgd en het platform constant geoptimaliseerd en geactualiseerd wordt.

Ontwikkelaar-2

Zelf kennismaken met de bovenstaande informatie en ontdekken wat dit platform nog meer te bieden heeft? Neem gerust contact op met Cindy Immerzeel. Zij vertelt je er graag meer over.

Neem contact op