Eerlijk bieden, hoe zorgt Helm & Heus Makelaars hiervoor? - Helm & Heus Makelaar Westland

Eerlijk bieden, hoe zorgt Helm & Heus Makelaars hiervoor?

Het is voor iedereen bekend dat de Nederlandse woningmarkt momenteel erg hectisch is. De rente is erg laag en er is een sterke daling in het aanbod. Daarnaast is er veel ophef over biedingen binnen de markt, waarbij het vertrouwen in de makelaardij onder vuur ligt.

Een woning kopen of verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in je leven, waarbij vertrouwen in de makelaar ook een grote rol speelt. Daarom vinden wij inzicht en transparantie in het verkoopproces van groot belang.

Hoe wordt er een eerlijke vraagprijs bepaald?

Uit onderzoek van het Kadaster blijkt dat de bestaande koopwoningen in september 18,5 procent duurder waren dan een jaar eerder.

Voordat de makelaar een vraagprijs kan bepalen, wordt er een uitgebreid vooronderzoek gedaan. Wij maken naast onze vakkennis en lokale kennis ook gebruik van Brainbay. Dit is een applicatie waarmee data kan worden verzameld, om een zo goed mogelijk waarde rapport op te stellen.

Transparant zijn over de totstandkoming van de waarde van een woning kan helpen het vertrouwen te verhogen, wij als makelaar helpen jou hierbij.

Eerlijk bieden, hoe zorgt Helm & Heus Makelaars hiervoor?

In de huidige woningmarkt zijn er veel geïnteresseerde kandidaten als er een woning op de markt komt. Wij als makelaar, vinden het belangrijk om hen te informeren omtrent het gehele proces.

Via onze geavanceerde website kan heel eenvoudig de bieding worden uitgebracht, door middel van het biedingsformulier. In dit formulier kan je alle informatie over de bieding beschrijven, waaronder de eventuele ontbindende voorwaarden.

Na de sluitingsdatum worden alle biedingen verzameld en met de verkopers uitvoerig besproken.

Verschillende factoren spelen een rol voor de gunning van de uiteindelijk koper; de koopsom, voorwaarden en oplevering spelen hierbij een grote rol. Alle kandidaten worden door ons op de hoogte gesteld over de uitslag.

Als koper wil je niet voor financiële verrassingen komen te staan. Wij adviseren rond de tafel te gaan met een financieel adviseur. Zo kan er contact worden opgenomen met een van de onafhankelijke adviseurs van Helm & Heus Finance. Dat is het voordeel van alles onder een dak.  

Wij hebben als doel om zoveel mogelijk verkopers en kopers te ondersteunen in deze onrustige tijd!

Heb jij vragen, bel gerust en wij helpen jou verder.