Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

STOER, STRAK & STIJLVOL! ENTREE APPARTEMENTEN

Binnenkort in verkoop!

Het project ENTREE van zal de entree van de wijk de Vlindertuin in ‘s-Gravenzande worden.

Project ENTREE

Naast het project De Vlindertuin in ‘s-Gravenzande in het nieuwbouwgebied Waelpark zal binnenkort het plan ENTREE worden gerealiseerd. ENTREE bestaat uit twee kleinschalige woongebouwen. Het zuidelijke gebouw bestaat uit 24 koopappartementen en het noordelijke gebouw bestaat uit 32 huurappartementen. De informatie die u hier vindt gaat enkel over de 24 koopappartementen.
De 24 koopappartementen in ENTREE hebben allemaal een woonoppervlakte van circa 75m2 en zijn in basis al voorzien zijn van 3 kamers. De balkons zijn over de gehele breedte van het appartement en allemaal goed op de middag-/avondzon gepositioneerd. Kenmerkend aan de appartementen in ENTREE is de hoge plafondhoogte van 2,65 meter en de grote glasgevel, waardoor er veel licht het appartement binnenkomt. Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar op de begane grond.
De vrij-op-naamprijzen van de appartementen zijn op dit moment nog niet bekend.

Duurzaam
ENTREE wordt uiteraard duurzaam gerealiseerd. Vanzelfsprekend worden de appartementen gasloos uitgevoerd en worden de appartementen verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

Planning
De planning is dat ENTREE naar verwachting in december 2018 in verkoop zal gaan en dat de bouw eerste kwartaal 2019 zal gaan starten. De bouw zal circa 14 maanden duren.

Interesse?
Vul het interesseformulier in en u wordt automatisch op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het plan.