Gezocht: Hypotheekadviseur - Helm & Heus Makelaar Westland

Gezocht: Hypotheekadviseur

Gezocht: Hypotheekadviseur

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe carrière als hypotheekadviseur bij Helm & Heus Finance

Voor ons kantoor Helm & Heus Finance in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een hypotheekadviseur. Niet zomaar eentje, maar een lokale held in regio Westland. Een adviseur met een ondernemersgeest en een onuitputtende bron van energie om iedere dag met zijn goede been uit bed te stappen. Om zijn klanten helemaal in de watten te leggen en hun verwachtingen iedere dag weer te overtreffen. Een geboren netwerker die zowel klanten als onze businesspartners aan zich weet te binden! Enthousiast en gedreven om net even dat verschil te kunnen maken bij het financieren van dé droomwoning van onze klanten.

Wie is Helm & Heus Finance by EvR?

Helm & Heus Finance is een samenwerkingsverband tussen de meest vooruitstrevende en grootste makelaar van het Westland Helm & Heus en Eigendaal & Van Romondt (EvR). EvR is één van de grootste financiële dienstverleners van de regio en hierdoor is Helm & Heus Finance in staat zeer lokaal te opereren in de Westlandse hypotheekmarkt met alle tools van een groot hypotheekkantoor.

Samenwerkingen Helm & Heus Huis

Als hypotheekadviseur bij Helm & Heus Finance werk je intensief samen met de overige onderdelen binnen het Helm & Heus Huis. Dit betreft de Helm & Heus bestaande bouw in 's-Gravenzande, Helm & Heus Nieuwbouw in Naaldwijk, VastgoedProfs en de aankoopmakelaars.

Team Hypotheken by EvR

Als hypotheekadviseur bij Helm & Heus Finance val je onder de afdeling Hypotheken bij EvR, je hebt naast de verantwoordelijkheid voor jouw eigen agenda in het Westland ook nog eens een heel team aan ervaren collega adviseurs en ondersteuning naast je staan. Hierdoor kan je makkelijk schakelen, even sparren en heb je naast de collega's van Helm & Heus ook nog eens een heel Hypotheken Team.

Het profiel

Je hebt tenminste een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ervaring als onafhankelijk hypotheekadviseur en in het bezit van de volgende papieren en eigenschappen.

  • In bezit van Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet, Wft Vermogen
  • SEH Erkend Financieel Adviseur (of bereid zijn deze te halen)
  • Aantoonbare affiniteit met jouw werkgebied Westland
  • Groot netwerk en de wil deze verder uit te breiden
  • Empatisch, loyaal, betrouwbaar en representatief
  • Ondernemersgeest
  • Flexibel

Heb je niet alle opleidingen? Geen probleem, wij geven je graag de kans om deze te gaan doen.

Interesse?

Heb je interesse in deze mooie functie als hypotheekadviseur? Neem dan contact op met Paul van der Helm (0174 419000 of paul@helmheus.nl).