Groen licht start bouw Westeiland!

De omgevingsvergunning is verleend voor de bouw van Westeiland door de gemeente. De meeste woningen zijn verkocht en staan onder optie, dit betekent dat de bouw einde dit jaar al start!

Nog maar twee fraaie woningen beschikbaar. Bouwnummer 10 en 11 gelegen aan prachtig water met een heerlijke tuin op het zuiden zijn nog vrij. De twee-onder-1-kap woningen met 200 m2 perceeloppervlakte en garage bieden heerlijk ruim wooncomfort.

Project Westeiland
In het zuiden van Naaldwijk is de geheel nieuwe woonwijk Hoogeland in ontwikkeling. Hoogeland staat voor huiselijke gezelligheid in een frisse omgeving in het Westland. Aan het einde van de wijk Hoogeland komt een uniek project met een geheel eigen karakter. Maak kennis met Westeiland!

Westeiland is een uniek project in het deelgebied Hoogeland, bestaande uit achttien luxe twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande villa. De woningen komen te liggen in de zuidoostelijke hoek van de wijk op twee “eilanden”. Er komt een eiland van vijftien woningen en een eiland waarvan vier woningen tot het project Westeiland behoren. De “eilanden” worden autoluw en bereikbaar via een kleine brug. Op deze manier worden de woningen subtiel afgezonderd en wordt Westeiland een oase van rust die zich zal kenmerken door een hoge mate van privacy en een intieme sfeer rondom thuis. Door de ligging aan het einde van de wijk komen alle woningen op Westeiland met de achtertuin gelegen aan het water.

Smaakvol en comfortabel
De woningen op Westeiland worden eigentijds vormgegeven in een modern-landelijke sfeer. Er is gekozen voor beige metselwerk in combinatie met bruintinten. Dit geeft een natuurlijk en chic aangezicht waarmee Westeiland haar eigen karakter staat.

Huiselijke gezelligheid in Hoogeland
In de directe omgeving rondom Hoogeland zijn voorzieningen voor jong en oud en voor in- en ontspanning. Er zijn diverse recreatiegebieden in omstreken en het centrum van Naaldwijk is bereikbaar binnen tien minuten fietsen. De uitvalswegen richting Den Haag en Rotterdam zijn bereikbaar met 15 minuten rijden. Dit maakt Westeiland zeer toegankelijk, ook voor stedelingen die op zoek zijn naar meer rust. Ben je al woonachtig in Naaldwijk? Ook dan is Westeiland interessant en biedt de wijk nieuwe kansen op een vertrouwde plek.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Bel voor meer informatie via 0174- 41 90 00 en vraag naar de beschikbaarheid en de voorwaarden of maak een afspraak met een van onze nieuwbouwspecialisten.

Via onderstaand aanmeldingsformulier kunt u uw gegevens achterlaten, waarna wij contact met u opnemen.