Helm & Heus Aankoopmakelaars

Zorgeloos genieten van het aankoop traject!

Een woning kopen is (voor de meeste) geen dagelijks werk én daarnaast één van de meest waardevolle aankopen in je leven! Wellicht heb je al een woning op het oog of weet je niet waar je mee moet beginnen? Helm & Heus aankoopmakelaars helpt je hierbij!

Allereerst nodigen wij je graag uit bij ons op kantoor, liever de afspraak digitaal? Natuurlijk is dat ook geen probleem! Tijdens dit kennismakingsgesprek brengen wij samen eerst jouw perfecte plaatje in kaart. Wat is er financieel mogelijk? Wat voor type woning zoek je? En natuurlijk in welke omgeving? Op welke termijn zoek je een woning en heb je nog andere wensen?

Tijdens dit eerste gesprek bespreken wij ook wat jouw verwachtingen zijn van een aankoopmakelaar en wat Helm & Heus aankoopmakelaars voor jou kan betekenen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als dit het geval is, gaan wij graag voor je aan de slag! Je hebt een vast contactpersoon die je wegwijs maakt in het aankoop traject.

Wij houden je vanaf nu dagelijkse op de hoogte van het nieuwe aanbod. Zit een woning tussen het aanbod dat matcht met jouw perfecte plaatje? Wij maken de bezichtigingsafspraak met de verkopend makelaar. Ga je eerst zelf kijken of wil je dat wij meegaan tijdens de eerste bezichtiging? Beide is mogelijk!

Je hebt de woning bezichtigd; heb je het gevoel van thuiskomen? Wij gaan aan de slag met de technische en juridische aspecten van de woning. Als wij dit op een rijtje hebben gezet zullen wij gezamenlijk de aankoopstrategie bespreken.

Hebben we een koopovereenstemming bereikt met de verkopende partij? Dan zal de koopakte worden opgemaakt door de verkopend makelaar, waarna wij deze controleren en gezamenlijk doornemen. Volgende stap: tekenen!

In aanloop naar de overdrachtsdatum bewaken wij de data uit de koopovereenkomst en plannen wij een voorinspectie voorafgaand aan het notarisbezoek. Wij controleren of de woning conform afspraak wordt opgeleverd, zodat jij na het notarisbezoek blij met de sleutel huiswaarts kunt!

Onze aankoopdienst kun je inschakelen voor gebied Westland, Den Haag, Maassluis en Midden Delfland!

Een nieuwe woning aankopen, doe je samen met makelaars van Helm & Heus Aankoopmakelaars!

Meer informatie over Helm & Heus als aankoopmakelaar en de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek. Bel gerust op 0174-444777, klik op onderstaande button of mail naar aankoop@helmheus.nl