Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Helm & Heus Makelaars wil jullie kennis laten maken met het team! Als eerste starten we met Cindy Immerzeel.

Cindy woont in ’s-Gravenzande samen met haar man en zoon van bijna 5 jaar. Zij is al vele jaren werkzaam bij Helm & Heus Makelaars, waardoor zij vele facetten van het makelaarsvak al heeft ervaren. Momenteel verzorgt zij samen met Liesbeth Bruggeling de nieuwbouwafdeling, wat zij met veel plezier doet. In haar vrije tijd houdt Cindy ervan om buiten een wandeling te maken op het strand! Daarnaast zingt Cindy ook heel graag, het liefst Engelstalig. Na een periode niet gezongen te hebben, heeft zij verteld, dat zij binnenkort haar hobby weer gaat oppakken, dus wie weet….

Eén van haar favoriete nummers is ‘’Baby, I love you’’ van Aretha Franklin. Maar ook de muziek uit de jaren 90, waaraan zij veel jeugdherinneringen heeft.

Afgelopen zomervakantie is zij met haar gezin heerlijk op vakantie geweest. Eenmaal weer op kantoor kwam zij met het geweldige nieuws dat zij heel binnenkort gaat trouwen! Zo binnenkort, dat zij op 31 augustus getrouwd is.

Daarnaast is Cindy lid van Ladies’ Circle Westland. Samen met nog 11 ladies hebben zij het doel om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en samen in te zetten voor lokale projecten en doelen. Op 29 september organiseren zij voor de 5e keer het LCW Oktoberfest.

Haar favoriete dag in de week is zaterdag. In de ochtend naar de voetbal om de kleine aan te moedigen en s middags heerlijk bijkletsen met vrienden onder het genot van een drankje.

Op de vraag: ‘’Als je een dier zou zijn, wat zou je dan zijn en waarom?’’, was het verbazingwekkend geen paard. Cindy heeft namelijk vanaf haar 6e jaar paardgereden, voornamelijk dresseur.
Een stokstaartje was het antwoord.
Ze houdt graag overzicht, is een tikkeltje eigenwijs en houdt toch van de groep!

Nog een leuk weetje..
Toen ‘’onze veteraan’’ jaren geleden bij Helm & Heus makelaars solliciteerde als binnendienstmedewerkster, stond er in de krant: ‘’Sando zoekt een secretaresse voor zijn vader’’! Het kantoor bestond toen uit nog maar uit 4 medewerkers en was gevestigd aan de Hoflaan. De plek waar nu appartementencomplex ‘’De Hofdame’’ staat!

Inmiddels is het kantoor gegroeid tot 10 medewerkers en al vele jaren gevestigd aan de Vreeburglaan.

Voor het volgende keer zullen wij één van de mannelijke collega’s ondervragen,
Wie? Dat blijft nog even een verrassing..
Houdt onze nieuwsbrief in de gaten.