Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Interview kopers Zand & Honing

Wij hebben één van onze kopers van het nieuwbouwproject ‘Zand en Honig’ in ‘‘s-Gravenzande geïnterviewd. Zij hebben de eerste koop-aanneemovereenkomst van dit project getekend bij ons!

André (23 jaar) en Rosanne (24 jaar) zijn al 9 jaar samen en vonden het tijd voor de volgende stap in hun relatie, samenwonen! Zomer 2018 zijn zij allebei tegelijk afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, waardoor zij pas sinds kort fulltime werken. Rosanne is werkzaam als pedagoog op een medisch kinderdagverblijf in Den Haag en André werkt als verkoop-en marketingmedewerker bij Orchideeënkweker Opti-flor in Monster.

Dit is het eerste huis dat zij gaan kopen en hier komt veel meer bij kijken dan dat zij vooraf hadden verwacht. Zij vonden het spannend of zij het financieel rond zouden krijgen, gezien hun leeftijd en het feit dat zij pas sinds kort fulltime werkzaam zijn, maar gelukkig is dit gelukt!

Over ongeveer 1,5 jaar zal de woning opgeleverd worden. In de tussentijd zijn ze druk bezig met hun zoektocht naar meubels, een keuken, een badkamer etc. ‘’Het grappige is dat wij nu anders kijken naar iemand zijn woning dan dat wij eerst deden. Andere dingen dan voorheen vallen je op in iemand zijn woning. Hierdoor doe je ideeën op die je automatisch probeert mee te nemen voor je eigen toekomstige woning.’

Het leukste aan het nieuwbouwproject ‘Zand en Honing’ vinden zij dat het een nieuwe woonwijk wordt dat gerealiseerd zal worden in ‘’s-Gravenzande, vlakbij het centrum en het strand. Qua stijl zitten zij goed op één lijn, namelijk een mix van Scandinavisch, industrieel, met daarbij warme elementen. Voorlopig gaan ze goed rondkijken, want gelukkig is er nog genoeg tijd om te beslissen.

Uiteraard waren wij ook benieuwd naar hun ervaring met Helm & Heus. ‘’Wij hebben dit als zeer fijn ervaren. Vooral het introductiefilmpje tijdens onze eerste afspraak vonden wij erg handig. Daarnaast verloopt het met Helm & Heus erg soepel. Hierdoor werden de vragen die wij hadden duidelijk en snel beantwoord.’’

 

Wij mogen André en Rosanne blijven volgen in hun aankooptraject!