Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Interview met onze koper & verkoper Tom

Uw mening is belangrijk voor ons, Tom heeft bij Helm & Heus een woning gekocht aan de Watersnip daarnaast hebben wij zijn woning aan de Van Gochstraat ook mogen verkopen. Daarom hebben wij Tom gevraagd om zijn ervaringen met Helm & Heus te delen.

Onze koper van de Watersnip en verkoper van de Van Gochstraat is bij ons langs geweest voor een interview.

Allereerst zullen wij hem even aan u voorstellen. Zijn naam is Tom en is gelukkig getrouwd met Mirka. Zij hebben elkaar op het werk ontmoet en zijn nu al 5 jaar bij elkaar. Tom is een technisch man in de tuinbouw. Voorheen is hij 17 jaar zelfstandig ondernemer geweest in de tuinbouw. Hierdoor is Tom ook handig met verbouwen, hij heeft zelf de keukens geplaatst in zijn voorgaande woningen. De woning aan de Watersnip is voor Tom zijn 8ste woning en deze keer heeft hij alles uitbesteed. Hij woont al zijn hele leven in het Westland. In zijn vrije tijd houdt Tom van wielrennen met zijn fietsgroep en in de wintermaanden gaat hij naar de sportschool. Tegenwoordig doet Tom aan yoga, wat hij erg leuk vindt.

Verbouwen of verhuizen? Dat was een vraag die Tom en Mirka zichzelf stelde.

Verhuizen is het geworden, hun verhuizing van de Van Gochstraat naar de Watersnip hebben zij maar liefst binnen 2 dagen gedaan.

Op 8 juni zijn Tom en zijn vrouw naar het Open Huis gegaan aan de Watersnip, omdat deze buurt hun erg aantrok. Vanuit het open huis hebben zij deze woning ook aangekocht.

Na de aankoop van de Watersnip moest ook zijn eigen woning aan de Van Gochstraat in de verkoop. Onze collega Rob Ruigrok is bij hem langs geweest voor een verkoopgesprek.

‘’ Tom heeft zijn ervaring met Rob goed ervaren en had een goed gevoel hierbij. Er kwam gelijk een plan van aanpak en recht door zee´´

Onze collega, Patricia de Jong, is verkopend makelaar geweest van de Van Gochstraat. Het eerste kijkmoment was tijdens het Open Huis, toen bleek al snel dat er veel animo was zijn woning en hieruit is de woning verkocht. Hij heeft meerdere biedingen ontvangen en hiervan één gekozen.

´´ Tom heeft zijn ervaring met Patricia goed ervaren. De communicatie was goed, snel en duidelijk. Tevens is alles volgens afspraak gegaan. Tijdens de inspectie hebben wij een Helm & Heus gereedschapskistje ontvangen als presentje, dit was zeer handig voor tijdens het klussen´´

Tom, Mirka en hun hondje blijven hoogstwaarschijnlijk voor een lange tijd hier wonen, omdat dit een heerlijke rustige buurt is.

 

Wij wensen Tom en zijn vrouw veel geluk in hun nieuwe huis!