Interview met onze verkopers van de Abeelstraat

Onze verkopers Jan, Wendy en hun twee kinderen, hebben afgelopen jaar een eengezinswoning aan de Gasthuislaan aangekocht. Deze woning hebben zij vanuit het open huis gekocht onder begeleiding van onze collega Frank. Voor de kinderen is dit ideaal, aangezien zij nu nog dichter bij school wonen.

Nadat zij de woning bij ons hebben aangekocht is Rob langs geweest voor de opname van de huidige woning aan de Abeelstraat. Jan en Wendy waren al bekend met Helm & Heus, omdat zij hier eerder 2 woningen hebben verkocht.

Nadat Rob de woning in verkoop heeft genomen, hebben wij onze fotograaf/styliste ingeschakeld. Het verloop van dit proces ging goed, bij de aanmelding van de woning was er nog 1 foto die gewijzigd moest worden. Dit is gelijk opgepakt door Helm & Heus, waardoor dit snel gewijzigd online stond.

Het verkooptraject van de Abeelstraat is geleid door onze collega Frank. ‘’Wij vonden de communicatie met Frank goed, snel en duidelijk’’ De woning is niet zo snel verkocht als gedacht, hierdoor heeft er nog een voortgangsgesprek plaatsgevonden. Het advies bij het voortgangsgesprek was om nog even te wachten met een prijsvermindering. Enkele dagen na dit advies is de woning verkocht met de geadviseerde prijs.

‘’ Tijdens de tekenafspraak zijn wij goed begeleid door Frank en is de koopakte goed toegelicht ‘’ Het was nog wel even spannend deze tijd, voordat de koopakte daadwerkelijk getekend werd.

Wij wensen onze verkopers/kopers veel woonplezier toe!