Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Helm & Heus Makelaars wil jullie kennis laten maken met het team! Onze collega Rob Ruigrok is aan de beurt.

Rob woont in Maassluis samen met zijn vrouw en 3 kinderen. Hij heeft 1 zoon van 2 jaar oud, een dochter van 4 jaar oud en nog een dochter van 7 jaar oud. Samen met zijn vrouw is hij al 2 jaar gelukkig getrouwd en al vele jaren samen. In zijn vrije tijd is hij heel sportief. Al 12 jaar doet hij aan competitie tennis met vrienden, ook doet hij aan skiën met vrienden en gezin. In zijn vroegere jaren is hij ook skieleraar geweest. In de weekenden gaat Rob hardlopen in de vroege morgen. Uiteraard waren wij ook nieuwsgierig wat Rob zijn favoriete keuken is, dit is de Franse keuken met voorkeur visgerechten. Rob is dit jaar naar Tenerife geweest met het gezin. Zijn voorkeur gaat uit naar vakanties buiten Europa, maar met het gezin gaat hij nu liever naar Italië en Zuid-Frankrijk. Overigens is Rob een trouwe Ajax fan.

Rob is bij Helm & Heus werkzaam in de buitendienst, dit doet hij al 4 jaar. Hij werkt totaal al 20 jaar in de makelaardij. Voordat hij is begonnen in de makelaardij heeft Rob de studie; Middelbaar Economisch administratief onderwijs, richting de commerciële kant afgerond. Hij heeft stage gelopen bij een verhuurmakelaar en op deze manier heeft hij de affiniteit gevonden binnen de makelaardij.

In die jaren dat Rob bij Helm & Heus werkt, waren wij benieuwd naar het grappiste wat hij heeft meegemaakt. Hier moest Rob even over nadenken maar; ” Ik had een kennismakingsgesprek bij een klant. De klant dacht dat dit met een vrouwelijke collega zou zijn, dus de woonkamer was voorzien van romantisch kaarslicht. De klant had een vrouw verwacht maar moest het met onze Rob doen, uiteindelijk was het een goed gesprek”.

Net als aan onze collega Cindy hebben wij ook aan Rob gevraagd; ” als hij een dier zou zijn, welk dier hij zou zijn”. Rob heeft gekozen voor de hyena, dit omdat de hyena het favoriete dier is van zijn dochter.

Rob heeft nog één droomwens. Graag zou hij een boerderij willen kopen met dieren erbij in Oostenrijk, zijn vrouw ziet het niet zitten in het buitenland en zou dit wel in Nederland willen. Naast deze droom zou hij ook nog bij Helm & Heus blijven werken.

Voor ons volgende interview zullen wij een vrouwelijke collega van de binnendienst ondervragen.