Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Livingstone Wooninspiratie-event

livingstone-480.480x0

Livingstone organiseert twee keer per jaar het wooninspiratie-event. Op die data kunt u in Naaldwijk terecht voor advies over het ontwerp en de bouw van uw droomhuis! Tijdens dit unieke evenement kunt u een afspraak maken met een architect van Livingstone. In dit gesprek worden uw specifieke wensen vertaald naar een professioneel schetsontwerp van uw nieuwe woning.

Daarnaast kunt u deze dag ook terecht bij René Don Hoveniers, Ambiance Naaldwijk, Helm & Heus Makelaars en Grando Keukens & Bad. Deze makelaars, tuin- en interieurarchitecten kunnen u perfect antwoord geven op uw vragen over de aankoop, tuinaanleg en woninginrichting die passen bij uw droomhuis. Helm & Heus zal deze editie niet lijfelijk aanwezig zijn, omdat zij bij het Westlands Woonevent aanwezig zijn.

Bent u benieuwd hoe uw droomhuis het best ontworpen en gebouwd kan worden? Kom dan naar het wooninspiratie-event bij Ambiance in Naaldwijk. Voor een hapje, drankje en de kidsclub met toezicht wordt gezorgd!

Ook bij Helm & Heus kan je laten weten hoe jouw droomhuis eruit moet zien!

Step 1 of 2

Hoe ziet jouw ideale nieuwbouwwoning eruit?