Nieuwbouw Portfolio

Hier ziet u een overzicht van onze nieuwbouwprojecten binnen het Westland welke wij succesvol hebben verkocht.

Duingeest, Monster

Aan de bestaande dorpskern in Monster, pal langs de zogenoemde ‘strandpalenlijn’ verrijst een nieuwe woonwijk met een uniek duinthema. Duingeest telt 250 prachtige woningen, waaronder appartementen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en rijwoningen.

 

Parc Hooglande, Naaldwijk

Parc Hooglande is onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland in Naaldwijk en bestaat uit twee fasen. In totaal worden er 81 woningen gerealiseerd, waaronder twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en één villa.

 

De Vlindertuin, ‘s-Gravenzande

De Vlindertuin is onderdeel van het nieuwbouwgebied Waelpark in ‘s-Gravenzande en kent een gevarieerd woningaanbod. Naast de realisatie van rijwoningen en twee-onder-een kapwoningen zullen er appartementen worden gerealiseerd. Het plan bestaat uit totaal 3 fasen.

 

Dijckerwaal, ‘s-Gravenzande

Dijckerwaal heeft een zeer gevarieerd woningaanbod, met charmante starterswoningen, royale eengezinswoningen en schitterende twee-onder-een-kapwoningen gelegen aan het water. Dit project kent in totaal 143 woningen.

 

Hart van ‘s-Gravenzande, ‘s-Gravenzande

Comfortabel wonen in een nieuw appartement mét een compleet winkelaanbod direct naast de deur. Dat is wonen in Hart van ’s-Gravenzande. Hier geniet je van wonen in hartje centrum met het strand op fietsafstand. Fase 1 en 2 zijn inmiddels gerealiseerd. Fase 3, tevens laatste fase is in aanbouw.

 

Hogedael, Naaldwijk

In totaal worden er 15 woningen gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Hogedael in Naaldwijk, allen met veel leefruimten op de begane grond. Er worden 2 typen gebouwd; patiowoningen en type en-suite. Een mooi project!

 

Tuinveld, ‘s-Gravenzande


Tuinveld is een gewilde nieuwbouwwijk in ’s-Gravenzande met een grote variatie aan woningtypen, van rijwoningen tot vrijstaande villa’s en koop- en huurappartementen. Deze sfeervolle nieuwbouwwijk is inmiddels gerealiseerd zodat het groene, waterrijke karakter duidelijk zichtbaar is.