Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

2 woningen beschikbaar

De Vlindertuin fase 2

's-Gravenzande

Twee-onder-één-kap

2 nieuwbouw Eengezinswoning beschikbaar (van 24) Van € 520.000 tot € 560.000 v.o.n.

De twee-onder-één-kapwoningen in De Vlindertuin fase 2 zijn schitterende en zeer royale woningen

Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van ruim 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door de woonkamer met de grote open leefkeuken. De begane grond is met een
uitbouw ook nog eens te verdiepen naar ruim 13 meter. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een afzonderlijke toiletruimte. Op de tweede verdieping zijn door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig en voor de technische zaken zoals de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen van deze woningen zijn ruim en breed en liggen afhankelijk van het bouwnummer op het zuidoosten of westen.

2 nieuwbouwwoningen beschikbaar (van 24) Woonopp. 175 tot 178 m² Perceelopp. 267 m² tot 464 m² Kamers 4 tot 5 Van € 520.000 tot € 560.000 v.o.n.
Woningen van Twee-onder-één-kap
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image