Verkocht

Dijckerwaal

Van € 165.000 tot € 424.000 v.o.n.

Wilt u ook wonen in de prachtige nieuwbouwwijk tussen water en groen? Binnenkort zal fase 3 in verkoop komen.
Fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht.

Wonen temidden van de natuur

"Een heerlijke groene en waterrijke wijk"

In het meest zuidelijke deel van het nieuwe woongebied Waelpark (voorheen Het Nieuwe Water) onstaat straks Dijckerwaal, in totaal omvattende 143 (uitsluitend grondgebonden) woningen, gekenmerkt door een zeer gedifferentieerd woningaanbod in verschillende prijscategoriën.

Er zijn maar liefst 40 starterswoningen, 9 charmante rijwoningen, 69 ruime eengezinswoningen en niet te vergeten 25 riante twee-onder-een-kap woningen gelegen aan het water.

Vele optiemogelijkheden staan centraal in het plan.

In het plan worden diverse waterpartijen en groenstroken gerealiseerd. Belangrijke blikvanger in het gebied is de te realiseren ecologische zone als rand van Dijckerwaal en de brede watergang die straks zal aansluiten op de Poelwatering. Naast de bebouwing is er in de wijk bovendien ruim voldoende plaats voor parkeren en recreëren. Kortom, een heerlijke groene en waterrijke wijk. Perfect om buiten te spelen of om een wandeling te maken.

Gevarieerd woningaanbod!

Er wordt een breed spectrum aan woningtypen (in totaal 9) voor verschillende doelgroepen gerealiseerd. Met betaalbare rijwoningen, royale eengezinswoningen, riante twee-onder-een-kapwoningen, laatstgenoemde woningen kunnen bovendien uitgevoerd worden met het complete woonprogramma op de begane grond (levensloopbestendige variant). Bovendien zijn de woningen naar eigen wens af te stemmen door middel van diverse opties.

Woonopp. 94 tot 148 m² Perceelopp. 102 m² tot 256 m² Van € 165.000 tot € 424.000 v.o.n.
Foto's
Foto's (10)