Verkocht

Hart van ‘s-Gravenzande

Van € 184.950 tot € 549.000 v.o.n.

Comfortabel wonen in een nieuw appartement mét een compleet winkelaanbod direct naast de deur. Dat is wonen in Hart van ’s-Gravenzande.

Kies uw droomappartement en geniet van wonen in hartje ’s-Gravenzande met het strand op fietsafstand. Er zijn diverse appartementen in verschillende type, grootte en prijsklasse. Voor iedereen wat wils.
Voor hulp bij uw zoektocht of meer informatie kunt u terecht bij Helm & Heus op kantoor.

Wie hier straks woont, leeft het goede leven. Om te beginnen woon je heel centraal, met alle winkels en tal van horecagelegenheden binnen handbereik. Vanuit je appartement loop je direct de winkelstraat in. Een boodschap is echt zo gedaan. En ook al is het ‘hartje stad’, parkeren is voor jou als appartementeigenaar nooit een probleem. Op het parkeerdek heb je namelijk een gereserveerde privéparkeerplaats. Verder ben je altijd verzekerd van een heerlijke buitenruimte. Alle appartementen beschikken namelijk over een ruim balkon. Zes appartementen beschikken daarnaast ook over een terras. Zo comfortabel, zo compleet. Typisch wonen in het Hart van ’s-Gravenzande. Alle appartementen worden bijzonder luxe en compleet opgeleverd. Denk hierbij aan comfortabele vloerverwarming, wandclosets, draingoten, thermostatische douchekranen, mooie stompe deuren en elk appartement heeft een eigen cv-ketel, zodat je de temperatuur zelf kunt regelen.

Woonopp. 65 tot 160 m² Kamers 2 tot 3 Van € 184.950 tot € 549.000 v.o.n.
Woningtypen van Hart van ‘s-Gravenzande
Foto's
Foto's (20)