Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

4 woningen beschikbaar

Sir Winston Churchilllaan

4 nieuwbouw woonhuizen beschikbaar (van 4) € 569.000 v.o.n.

De Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk is één van de oost-west verbindingen tussen Wateringen en Oud-Rijswijk. Het perceel Sir Winston Churchilllaan 1013, het kavel waarop Lammertink projectontwikkeling vier woningen van het type twee-onder-een-kap realiseert, ligt aan de westzijde en aan de rand van de woonwijk Eikelenburg. De groei van Rijswijk is langs de Sir Winston Churchilllaan goed herkenbaar, van Oud Rijswijk in het oosten, naar de Plaspoelpolder en het moderne centrum in het midden, tot Eikelenburg in het westen. De diversiteit van de bebouwing langs de Sir Winston Churchilllaan is groot. De oriëntatie van de woonwijken is aan de westzijde voornamelijk met de rug naar de Sir Winston Churchilllaan en in het oosten meer met voorkant georiënteerd op de Sir Winston Churchilllaan. Tussen de projectmatige ontwikkelingen die aan de Sir Winston Churchilllaan grenzen, is het oorspronkelijke lint van de Sir Winston Churchilllaan nabij nummer 1013 herkenbaar door een aantal vrijstaande woningen. Op het onderhavige perceel stond oorspronkelijk ook een vrijstaande woning, doch ten behoeve van de herontwikkeling van het woonperceel naar in totaal vijf woningen, is de bestaande woning gesloopt. Op het terrein is ten tijde van de start van de ontwikkeling en voor de bouw van de tweekappers, inmiddels één woning gerealiseerd.

Ontsluiting
De ontsluiting van de percelen vanaf de Sir Winston Churchilllaan ligt centraal, is 5,5 meter breed en voert naar het midden van het achterste perceel, hierdoor wordt het idee van een hofje gecreëerd. De toegangsweg vormt een zogenaamde mandeligheid, dat wil zeggen dat de toegangsweg het eigendom blijft van de bewoners.

De woningen
Iedere woning wordt voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein, die toegankelijk zijn vanaf de eerder genoemde centrale ontsluitingsweg. Gezien de ligging van de kavels ten opzichte van de Sir Winston Churchilllaan en het fietspad van Eikelenburg, is het van belang dat de overgang van openbaar naar privé zoveel mogelijk landschappelijk wordt ingepast. Het gaat hier bijvoorbeeld om het toepassen van groene hagen als erfafscheidingen. De erfafscheiding kan achter de uitbouw van de woning naast het fietspad oplopen tot 2 meter hoog. De inrichting en de ontsluiting van de percelen, zoals in deze brochure op het inrichtingsplan is weergegeven, zijn daarom een belangrijk onderdeel van het ontwerp en verdienen de goedkeuring van de Gemeente Rijswijk.

De twee-onder-een kapwoningen liggen op fraaie percelen van 358 tot 410 m2 eigen grond. Alle woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst ca. 149 m2.
Via de entree en de hal komt u in de woonkamer waar de diverse prachtige raampartijen zorgen voor een goede lichtinval. De keuken en de afzonderlijke berging maken de begane grond compleet.
De 1e etage heeft 3 slaapkamers, goede badkamer en de mogelijkheid voor het creëren van een 2e badkamer of walk in closet.

Planning
Planning
De prognose van de start bouw zal aanvangen in het eerste kwartaal 2019.

4 nieuwbouwwoningen beschikbaar (van 4) Woonopp. 149 m² Perceelopp. 358 m² tot 410 m² 4 Kamers Van € 569.000 tot € 569.000 v.o.n.
Woningtypen van Sir Winston Churchilllaan
Foto's
Foto's (10)