17 woningen beschikbaar

Westeiland

17 nieuwbouw woonhuizen beschikbaar (van 19) Van € 485.000 tot € 675.000 v.o.n.

In het zuiden van Naaldwijk is de geheel nieuwe woonwijk Hoogeland in ontwikkeling. Hoogeland staat voor huiselijke gezelligheid in een frisse omgeving in het Westland. Aan het einde van de wijk Hoogeland komt een uniek project met een geheel eigen karakter.

Westeiland is een uniek project in het deelgebied Hoogeland, bestaande uit achttien luxe twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande villa. De woningen komen te liggen in de zuidoostelijke hoek van de wijk op twee “eilanden”. Er komt een eiland van vijftien woningen en een eiland waarvan vier woningen tot het project Westeiland behoren. De “eilanden” worden autoluw en bereikbaar via een kleine brug. Op deze manier worden de woningen subtiel afgezonderd en wordt Westeiland een oase van rust die zich zal kenmerken door een hoge mate van privacy en een intieme sfeer rondom thuis. Door de ligging aan het einde van de wijk komen alle woningen op Westeiland met de achtertuin gelegen aan het water.

17 nieuwbouwwoningen beschikbaar (van 19) Woonopp. 177 tot 217 m² Perceelopp. 201 m² tot 295 m² 5 Kamers Van € 485.000 tot € 675.000 v.o.n.
Woningtypen van Westeiland
Foto's
Foto's (9)