Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Bepaal je ideale nieuwbouwwoning

Als makelaar heeft Helm & Heus Makelaars een adviesrol naar projectontwikkelaars en daarmee invloed op nieuwbouwontwikkelingen in Westland. Jij kan zelf ook een steentje bijdragen door aan te geven hoe je ideale nieuwbouwwoning eruit ziet, in welke plaats het ligt en hoe het opgeleverd zou moeten worden. Door onderstaand formulier in te vullen kan Helm & Heus Makelaars in haar adviezen naar projectontwikkelaars jouw wensen meenemen. In het formulier vragen we je om bij elk onderwerp 1 keuze te selecteren. De selectie slaan wij op en kunnen we gebruiken in ons advies. Heb je meerdere wensen? Vul hem gerust nogmaals in.

Zorg dat je niks mist!

Na de vragen over de woning, kan je ervoor kiezen om op de hoogte gehouden te worden van nieuwbouwprojecten die binnenkort in verkoop gaan. Zo krijg je ten alle tijden als eerste te horen wanneer er nieuwbouwwoningen op de markt komen welke mogelijk aan jouw wensen voldoen.

nieuwbouwwoning-helm-en-heus-makelaars-nieuwbouw

 

Step 1 of 2

Hoe ziet jouw ideale nieuwbouwwoning eruit?