NVM Open Huizen Dag 2023 - Helm & Heus Makelaar Westland

NVM Open Huizen Dag 2023

Geplaats op: 28 feb 2023

De NVM organiseert twee keer per jaar de Open Huizen Dag. Dit jaar is dit op zaterdag 1 april van 11.00 tot 15.00 uur. Hierbij kunnen woningzoekende op een laagdrempelige manier diverse woningen op één dag bezichtigen.Tijdens deze dag zullen de eigenaren van de huizen de geïnteresseerde zelf welkom heten en de jouw vragen beantwoorden. Helm & Heus Makelaars zal natuurlijk voor promotiemateriaal zorgen tijdens de dag.  

Waarom zou je als verkopend huiseigenaar meedoen met de NVM Open Huizen Dag?

  1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in je woonplaats, wijk of straat. Bovendien wordt je huis extra gepromoot op Funda, terwijl Funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.
  2. 35% van de woningen die heeft deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van herfst 2022 is vier weken later verkocht. Van de woningen die niet hebben deelgenomen is in dezelfde periode 29% verkocht.
  3. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat je aan kopers duidelijk zien hoe serieus je bent om de woning daadwerkelijk te willen verkopen.
  4. Spring eruit ten opzichte van de concurrent.
  5. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen.
  6. Je kunt na afloop zien hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met je makelaar bespreken.

Hopelijk draagt de NVM Open Huizen Dag bij aan een snellere en betere verkoop!