Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Open huis voor de twee-onder-één-kapwoningen in Vlindertuin Fase II

Open Huis!

Kom langs op woensdag 12 december 2018 van 15.00 uur tot 17.00 uur. Neem een kijkje in één van de in aanbouw zijnde twee-onder-één-kapwoningen van Vlindertuin fase I. Het adres van de bouwplaats van project De Vlindertuin is de Citroenvlinder te ‘s-Gravenzande, zie onderstaand situatiekaartje ter verduidelijking.

Tijdens het open huis kun je een kijkje nemen in één van de in aanbouw zijnde twee-onder-één-kapwoningen van Vlindertuin Fase I. Onze collega’s Cindy Immerzeel & Liesbeth Bruggeling zullen aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden over de woningen en het project.

Er zijn nog een aantal prachtige twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar in Vlindertuin Fase II. Om een goed idee te krijgen van deze woningen nodigen wij je daarom ook van harte uit om een kijkje te komen nemen!

De bouw van de Vlindertuin Fase II is reeds van start gegaan! De omgevingsvergunning in onherroepelijk, dit betekent goed nieuws.