Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Open Huizen Dag: 5 tips

Tips Open Huizen Dag

Twee keer per jaar wordt er een Open Huizen Dag georganiseerd. Tijdens de Open Huizen Dag kunt u alle deelnemende huizen zonder afspraak bezoeken. Dit is een uitstekend moment om je te oriënteren op de huizenmarkt. Met deze 5 tips gaat u goed voorbereid op pad, op zoek naar uw droomhuis.

Tip 1:
Stel een wensenlijst op, zoals locatie van de woning, ligging van de tuin, kindvriendelijke buurt, het aantal slaapkamers, type keuken etc. Wat is echt belangrijk en waarin kunnen concessies gedaan worden?

Tip 2:
Bedenk goed welke huizen je wilt bekijken. Stippel een route uit, kies daarbij alleen huizen die voldoen aan uw budget en wensenlijst. Klik op deze link voor een overzicht van alle deelnemende huizen. Houd tijdens het bezichtigen de tijd goed in de gaten, zodat u alle tijd heeft om de huizen te bezichtigen.

Tip 3:
Noteer tijdens het bezichtigen direct alle plus- en minpunten en maak eventueel ook foto’s, indien de verkopers dat goed vinden. Na het bezichtigen van een aantal huizen is het lastig om nog alles te onthouden.

Tip 4:
Stel vragen! Noteer vooraf vragen die je wilt stellen zodat u na de bezichtiging alles weet wat u wenste. Wat vinden de verkopers van de buurt en is er voldoende parkeergelegenheid? Kan de verkoper een vraag niet beantwoorden, onthoud de vraag en neem contact met ons op. Wij staan klaar voor al uw vragen.

Tip 5:
Bekijk alle ruimtes en bedenk de mogelijkheden die de ruimtes bieden. Vraag jezelf af: is de indeling van de woning goed of zou je hier aanpassingen in willen doen? Is de keuken te klein? Wellicht kan er een binnen muur uitgehaald worden, waardoor er meer ruimte gecreëerd kan worden. Denk in mogelijkheden in plaats van in problemen.

 

 

Wanneer u een leuk huis heeft gezien en verder wilt met het huis, neem dan contact met ons op!