Helm & Heus Makelaars is aangesloten bij…

Helm & Heus zet zich dagelijks in voor haar klanten om het beste resultaat te halen. Daar staan we voor! Naast deze belofte zijn we aangesloten bij de NVM, zijn we gecertificeerd door VastgoedCert en voeren we taxaties uit volgens de strenge eisen van het NWWI.
 

NVM

Helm & Heus makelaars is aangesloten bij de NVM

Helm & Heus Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs, ofwel de NVM. Wanneer je kiest voor een NVM-makelaar, dan heb je extra zekerheid omdat een NVM-makelaar aan strenge regels moet voldoen. Zo hanteert de NVM bijvoorbeeld regels voor opleiding, moeten de makelaars zich houden aan een erecode en zijn ze verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor ze geen financiële risico’s lopen. Ook hebben NVM-Makelaars de beschikking over een landelijke database met woningen die in de verkoop staan, of nog in de verkoop gaan komen.

Meer informatie: nvm.nl

 

funda

Helm & Heus makelaars is aangesloten bij funda.nl

Helm & Heus is aangesloten bij funda.nl. Het woningaanbod verschijnt hierdoor direct op de populaire site funda.nl. Dit garandeert verkopers dat hun woning bij een breed publiek zichtbaar wordt.

Meer informatie: www.funda.nl

 

NWWI

Helm & Heus makelaars taxaties conform NWWI

Als je een taxatie van je woning nodig hebt, dan kan Helm & Heus Makelaars die voor je verzorgen. Hierbij kunnen we deze maken conform de richtlijnen van de NVM, maar ook conform de eisen van Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)

Meer informatie: nwwi.nl

 

 

VastgoedCert

Certificering via VastgoedCert

De Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.

Alle Register Makelaar Register Taxateurs van Helm & Heus Makelaars, zijn gecertificeerd door VastgoedCert.

Meer informatie: vastgoedcert.nl