Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Klantbeoordelingen via Klantenvertellen.nl

Het doel van ons professionele team is helder: de zorgen bij het aan- en verkoopproces van je woning volledig uit handen nemen: wij begeleiden onze klanten van A-tot-Z. Daar gaan wij voor en zullen altijd ons uiterste best doen. Alle beoordelingen op deze pagina zijn door onze klanten gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl.
Totaal oordeel 8,7
Expertise 8,8
Advies 8,7
Begeleiding 8,6
Informatie over voortgang 8,5
Onderhandelingen 8,4
Informatie website 8,4
Hanja en Rob
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Betrokkenheid makelaar, advies op maat, aanbevolen en uitgevoerde strategie en hele mooie presentatie op Funda.
Verbeterpunten: Betere controle juistheid te publiceren informatie.
05-05-2019
Totaal oordeel 9,0
Expertise 10,0
Advies 10,0
Begeleiding 9,0
Informatie over voortgang 10,0
Onderhandelingen 10,0
Informatie website 10,0
Patrick
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Groot bereik in de regio met veel potentiele kopers. Toepassing innovatie (data analist) om het proces zo goed/snel mogelijk te laten verlopen.
Verbeterpunten: 2 verkoopmakelaars (vanaf begin) aanwezig bij open huis, zeker bij te verwachten grote aanloop potentiele kopers.
01-04-2019
Totaal oordeel 8,0
Expertise 9,0
Advies 8,0
Begeleiding 8,0
Informatie over voortgang 5,0
Onderhandelingen 5,0
Informatie website 8,0
Marja
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Persoonlijk contact
Verbeterpunten: N.v.t
20-03-2019
Totaal oordeel 8,0
Expertise 8,0
Advies 8,0
Begeleiding 8,0
Informatie over voortgang 7,0
Onderhandelingen 7,0
Informatie website 8,0
Marinus
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Kennis van de huizenmarkt.
Kennis van de tools om het huis te verkopen.
Alles gaat in goed overleg.
Verbeterpunten: In de opstart fase was er wat onduidelijkheid, omdat er geswitcht wordt met medewerkers.
Ik zou graag na een bezoek meer willen weten waar de twijfels, mogelijkheden of onmogelijkheden liggen. Dit kan uiteraard ook aan de geïnteresseerde partij kunnen liggen.
10-03-2019
Totaal oordeel 9,0
Expertise 9,0
Advies 9,0
Begeleiding 9,0
Informatie over voortgang 9,0
Onderhandelingen 9,0
Informatie website 8,0
Wendy
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Goede marktkennis, prettige samenwerking en vlotte communicatie.
Verbeterpunten: Geen idee.
06-03-2019
Totaal oordeel 9,0
Expertise 9,0
Advies 8,0
Begeleiding 8,0
Informatie over voortgang 9,0
Onderhandelingen 9,0
Informatie website 8,0
Hilda
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Inhuur van een styliste waardoor er erg mooie foto’s zijn gemaakt. ook het afstemmen van de verkooptekst vonden wij erg prettig!
Verbeterpunten: Overdracht naar elkaar bij bezichtigingen.
We hebben vragen gehad die wij bij de intake hebben doorgegeven. Dus de makelaar die de bezichting deed had al het antwoord door kunnen geven toen de kijkers kwamen. Na een aantal bezichtigingen hebben we hier iets over gezegd en toen kregen we een vast contact persoon.
27-02-2019
Totaal oordeel 8,0
Expertise 8,0
Advies 8,0
Begeleiding 7,0
Informatie over voortgang 8,0
Onderhandelingen 8,0
Informatie website 8,0
Dirk
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: De kennis van de huizenmarkt met name in het Westland.Goede aanpak en strategie.Eerlijke advies.
Totaal oordeel 9,0
07-02-2019
Expertise 9,0
Advies 9,0
Begeleiding 9,0
Informatie over voortgang 9,0
Onderhandelingen 9,0
Informatie website 9,0
Gemiddelde 9,0
Kevin
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Snelle en goede afwikkeling
Verbeterpunten: .
21-12-2018
Totaal oordeel 9,0
Expertise 10,0
Advies 10,0
Begeleiding 9,0
Informatie over voortgang 10,0
Onderhandelingen 10,0
Informatie website 10,0
M.
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Anders
Sterke punten: Snelle reactie en actie op onze vragen
Totaal oordeel 7,0
11-11-2018
Expertise 7,0
Advies 7,0
Begeleiding 7,0
Informatie over voortgang 7,0
Onderhandelingen 7,0
Informatie website 7,0
Gemiddelde 7,1
Daisy
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Vriendelijk, sfeer, expertise, snelle verkoop, meedenkend enz..
Totaal oordeel 10,0
09-05-2018
Expertise 10,0
Advies 10,0
Begeleiding 10,0
Informatie over voortgang 10,0
Onderhandelingen 10,0
Informatie website 10,0
Gemiddelde 10,0