Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Klantbeoordelingen via Klantenvertellen.nl

Het doel van ons professionele team is helder: de zorgen bij het aan- en verkoopproces van je woning volledig uit handen nemen: wij begeleiden onze klanten van A-tot-Z. Daar gaan wij voor en zullen altijd ons uiterste best doen. Alle beoordelingen op deze pagina zijn door onze klanten gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl.
Totaal oordeel 8,7
Expertise 8,7
Advies 8,7
Begeleiding 8,7
Informatie over voortgang 8,5
Onderhandelingen 8,5
Informatie website 8,2
M.
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Anders
Sterke punten: Snelle reactie en actie op onze vragen
Totaal oordeel 7,0
11-11-2018
Expertise 7,0
Advies 7,0
Begeleiding 7,0
Informatie over voortgang 7,0
Onderhandelingen 7,0
Informatie website 7,0
Gemiddelde 7,1
Daisy
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Vriendelijk, sfeer, expertise, snelle verkoop, meedenkend enz..
Totaal oordeel 10,0
09-05-2018
Expertise 10,0
Advies 10,0
Begeleiding 10,0
Informatie over voortgang 10,0
Onderhandelingen 10,0
Informatie website 10,0
Gemiddelde 10,0
Barbara
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Alles top!
Verbeterpunten: Niks
07-05-2018
Totaal oordeel 10,0
Expertise 10,0
Advies 10,0
Begeleiding 10,0
Informatie over voortgang 10,0
Onderhandelingen 10,0
Informatie website 9,0
Jerry
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: De communicatie was erg prettig. Direct na bezichtiging werden wij bijvoorbeeld gebeld met de bevindingen.
Verbeterpunten: De verkoop begon met een openhuis. De toelichting ter voorbereiding had beter gekund
26-04-2018
Totaal oordeel 9,0
Expertise 9,0
Advies 9,0
Begeleiding 9,0
Informatie over voortgang 9,0
Onderhandelingen 9,0
Informatie website 9,0
Frans en Cora
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: wij hadden Anne de Muck en zij kan goed met de verkopers mee denken van wat zij willen. zij heeft ons heel erg prettig geholpen met de verkoop!
Verbeterpunten: ?
03-04-2018
Totaal oordeel 8,0
Expertise 8,0
Advies 8,0
Begeleiding 8,0
Informatie over voortgang 8,0
Onderhandelingen 8,0
Informatie website 8,0
CAM, roepnaam Edwin
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Duidelijkheid, verkopen volgens de marktwaarde.
Daardoor was mijn huis snel verkocht.
Verbeterpunten: Helm &Heus is nu voor de 2e keer goed bevallen.
De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van helm&heus.
30-12-2017
Totaal oordeel 10,0
Expertise 10,0
Advies 10,0
Begeleiding 10,0
Informatie over voortgang 10,0
Onderhandelingen 10,0
Informatie website n.v.t.
Robert
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: klantvriendelijk, duidelijke taal, eerlijkheid en zeer goed personeel. Bij het bezichtigen van onze nieuwe (bestaande) woning zijn wij rondgeleid door Anne de Munck en dat beviel ons zo goed dat wij ook hadden besloten om onze huidige woning door Anne de Munck te laten verkopen. Bij deze raden wij Helm&Heus zeker aan!
Verbeterpunten: voor ons was alles tip top in orde!
28-12-2017
Totaal oordeel 9,0
Expertise 9,0
Advies 9,0
Begeleiding 9,0
Informatie over voortgang 10,0
Onderhandelingen 10,0
Informatie website 10,0
Carolien
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: no nonse houding van de medewerkers
Verbeterpunten: betere afstemming met woonplaats Hoek van Holland
23-12-2017
Totaal oordeel 8,0
Expertise 8,0
Advies 8,0
Begeleiding 9,0
Informatie over voortgang 8,0
Onderhandelingen 8,0
Informatie website 7,0
Tom
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: Wij zijn goed geïnformeerd, begeleid en geadviseerd door het team. Ook de persoonlijke begeleiding door Rob Ruigrok vonden we top. Bereikbaar voor vragen, belt altijd terug en komt afspraken na.
Verbeterpunten: Blijf dit vooral doen!
19-12-2017
Totaal oordeel 8,0
Expertise 9,0
Advies 9,0
Begeleiding 8,0
Informatie over voortgang 8,0
Onderhandelingen 8,0
Informatie website 7,0
ad
Aanbeveling: ja
Afgenomen dienst: Verkoopmakelaar
Sterke punten: groot netwerk goed kennis van zaken en inzicht in marktsituatie
Verbeterpunten: onze woning had een opfris beurt nodig het had verstandiger geweest dit van te voren te melden dat dan een grotere kans van slagen zouden hebben
19-12-2017
Totaal oordeel 8,0
Expertise 7,0
Advies 7,0
Begeleiding 8,0
Informatie over voortgang 7,0
Onderhandelingen 7,0
Informatie website 8,0