Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Elaine Van Steenbergen

Commercieel medewerker binnendienst

"With the new day comes new strength and new thoughts"

Ik ben een praktisch ingesteld en breed inzetbare medewerker. Mijn doel is om bedrijven succesvoller te maken met hulp van mijn juridische kennis. Ik ben een student die nog altijd aan het leren is. Ik wil continu nieuwe kennis opdoen en dit vervolgens gebruiken in mijn werk.

Wanneer krijgen klanten met jou te maken?

Momenteel werk ik als baliemedewerker. Dat betekent dat ik het eerste aanspreekpunt ben.

Mijn werkervaring

Via mijn stage op het ROC Mondriaan, ben ik bij Helm & Heus terechtgekomen. Ik heb er met veel plezier mijn stage succesvol afgerond. Hierna ben ik als hulp en vakantiekracht aan de slag gegaan bij Helm & Heus. Momenteel volg ik een Engelstalige HBO-opleiding en ben ik hier twee dagen in de week werkzaam.

Mijn opleiding

The Hague University of Applied Sciences, International and European Law.

6 vragen aan
Elaine Van Steenbergen
1
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Mijn droomhuis is een karakteristieke woning. Ruim, licht en vrijstaand. Het liefst gebouwd in een natuurrijke en rustige omgeving.

2
Als je antwoord zou kunnen krijgen op elke vraag. Op welke vraag zou je dan antwoord willen hebben?

Wat gaan we doen morgen?

3
Wat is jouw favoriete uitspraak en waarom?

“With the new day comes new strength and new thoughts” van Eleanor Roosevelt . Deze woorden inspireren mij om iedere dag als een nieuwe dag te beschouwen met nieuwe kansen.

4
Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Voor bitterballen.

5
Als je de loterij wint, wat ga je dan als eerste doen?

Reizen is mijn passie. Als ik de loterij zou winnen, zou ik het allerliefst een wereldreis willen maken.

6
Wat is jouw favoriete plek?

Mijn favoriete plek is het strand van Monster. Een heerlijk strand waar ik vaak met de hond wandel. De rust en vrijheid geven mij altijd nieuwe energie.

1/1