Inge Van der Wijden

Commercieel medewerkster

๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ž๐ซ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ๐ฉ๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ ๐ ๐จ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐ฌ๐จ๐ž๐ฉ๐ž๐ฅ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ๐ญ! Inge is onze duizendpoot. Zij houdt zich zowel bezig met de binnendienst, als met de marketing en social media van Helm & Heus. De nieuwste ontwikkelingen volgt zij op de voet! Zo zorgt ze ervoor dat op alle vlakken klanten en het team zo goed mogelijk geholpen worden. Verder zit Inge naast haar werk ook niet stil, vanaf september is zij met de opleiding ARMT gestart, waardoor ze verder kunt groeien naar haar volgende functie.

Sinds september 2019 ben ik bij Helm & Heus Makelaars werkzaam. Ik zorg er samen met mijn collegaโ€™s voor dat het hele verkoopproces goed en soepel verloopt. Daarnaast houd ik mij bezig met PR zaken, zoals social media.

Opleiding

Nadat Inge haar HBO diploma gehaald heeft, is zij direct bij Helm & Heus Makelaars aan de slag gegaan. Vervolgens heeft zij de Vastgoedintroductie cursus gevolgd en succesvol afgerond.

3 vragen aan
Inge Van der Wijden
1
Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?

Een mooi huis kopen en een heerlijke vakantie boeken!

2
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Mijn droomhuis is een huis in een gezellige woonwijk, met ruime tuin en modern ingericht.

3
Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Het liefst blijf ik lekker liggen, maar voor een leuke verrassing of vakantie kom ik mijn bed wel uit.

1/1