Liesbeth Bruggeling

Vastgoedadviseur

"Nooit te lang blijven wikken en wegen"

β€œππ¨π¨π’π­ 𝐭𝐞 π₯𝐚𝐧𝐠 𝐛π₯𝐒𝐣𝐯𝐞𝐧 𝐰𝐒𝐀𝐀𝐞𝐧 𝐞𝐧 π°πžπ πžπ§β€ DΓ‘t is de aanpak van Liesbeth! Geen woorden, maar daden kunnen we ook wel zeggen. Liesbeth hoeft niet lang na te denken tot ze haar woorden omzet in directe plannen. Werken met Liesbeth is dan ook heerlijk verhelderend en echt een feestje! Ook voor haar kopers of verkopers haalt ze graag alles uit de kast. Haar interesse zorgt ervoor dat ze altijd veel over de achtergrond van de klant te weten komt, zodat ze hen altijd zo goed mogelijk kan helpen.

Werkervaring

Na haar studie heeft Liesbeth diverse functies vervuld. Altijd met een organiserende achtergrond, of insteek. Sinds 2007 is zij in dienst van Helm & Heus Makelaars en wij hopen nog vele jaren!

Diensten : Verkoop woning
Gecertificeerd :
Liesbeth Bruggeling is contact persoon voor
3 vragen aan
Liesbeth Bruggeling
1
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

In 2005 kocht ik samen met mijn vriend ons eerste huis. Vijf jaar later kochten wij ons tweede huis en weer vijf jaar later kochten wij ons huidige huis. Dit is nu ons droomhuis! Maar wie weet of we daar over 5 jaar nog zo over denken?

2
Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Voor een citytrip naar New York, of voor een bord overheerlijke Italiaanse pasta.

3
Waar ben je trots op?

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en veel gedaan bij Helm & Heus Makelaars. Hierdoor heb ik mij ontwikkeld tot een allround medewerker.

1/1