Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Liesbeth Bruggeling

Assistent Register Makelaar Taxateur

"Nooit te lang blijven wikken en wegen"

Ik ben een praktisch organisatietalent en zet graag plannen om in daden. Mijn aanpak is vrij simpel: niet te lang blijven wikken en wegen. Daarnaast vind ik het heerlijk om samen met een groep mensen een gemeenschappelijk doel te bereiken. Niets is leuker dan elkaar aanvullen om zo samen tot een mooi resultaat te komen.

Kernwoorden die bij mij passen: klantvriendelijk, ondernemend en zorgzaam. Ik verdiep mij volledig in de achtergrond van de klant, om ze vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Welke klanten krijgen met mij te maken?

  • Klanten, of geïnteresseerden die hun huis willen verkopen.
  • Klanten met interesse in nieuwbouw.

Mijn werkervaring

Na mijn studie heb ik diverse functies vervuld. Altijd met een organiserende achtergrond, of insteek. Sinds 2007 ben ik in dienst van Helm & Heus Makelaars.

Diensten : Verkoop woning
Gecertificeerd :
Liesbeth Bruggeling is contact persoon voor
3 vragen aan
Liesbeth Bruggeling
1
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

In 2005 kocht ik samen met mijn vriend ons eerste huis. Vijf jaar later kochten wij ons tweede huis en weer vijf jaar later kochten wij ons huidige huis. Dit is nu ons droomhuis! Maar wie weet of we daar over 5 jaar nog zo over denken?

2
Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Voor een citytrip naar New York, of voor een bord overheerlijke Italiaanse pasta.

3
Waar ben je trots op?

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en veel gedaan bij Helm & Heus Makelaars. Hierdoor heb ik mij ontwikkeld tot een allround medewerker.

1/1