Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Patricia Oosterbaan

Commercieel medewerker binnendienst

"Geniet van elke dag!"

Ik werk sinds 2003 bij Helm & Heus makelaars. Ik ben accuraat en ik heb veel plezier in de werkzaamheden die ik uitvoer.

Wanner krijgen klanten met mij te maken?

Klanten krijgen met mij te maken als ze binnenlopen op kantoor, of als ze telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast verzorg ik de facturatie van Helm & Heus Makelaars.

Mijn opleiding

Na de MAVO heb ik de opleiding directie secretaresse / management assistent afgerond op MEAO niveau. Tevens heb ik een cursus boekhouden gevolgd en ik heb de cursus vastgoed introductie succesvol afgerond.

3 vragen aan
Patricia Oosterbaan
1
ls je de loterij wint, wat ga je dan als eerste doen?

Genieten van een heerlijke vakantie in een ver land samen met mijn gezin.

2
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Een sfeervolle jaren 30 woning met een ruime achtertuin. Het liefst een woning met doorgaand vaarwater aan het einde van de achtertuin.

3
Wat is jouw favoriete uitspraak?

Geniet van elke dag!

1/1