Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Paul van der Helm

Register Makelaar Register Taxateur & DGA

"One life, live it!"

Ik ben een ondernemer in hart en nieren. In 1996 heb ik een klein makelaarskantoor overgenomen dat inmiddels is uitgegroeid tot de professionele vastgoedorganisatie Helm & Heus Makelaars. Sinds 2004 zijn wij in het Westland marktleider in de verkoop van (bestaande) woningbouw.

Naast mijn functie als directeur, ben ik natuurlijk ook actief als Register Makelaar Taxateur. Naast de aankoop, de verkoop en taxatie van woningen, heb ik mij gespecialiseerd in vastgoedconsultancy. In die rol adviseer ik o.a. ondernemingen, overheden en beleggers bij uiteenlopende (complexe) vastgoedvraagstukken.

Wanneer krijgen klanten met jou te maken?

  • Bij woningen uit het hoge prijssegment.
  • Bij bijzondere, of bij moeilijke objecten.
  • Bij acquisitie- en ontwikkelingstrajecten.
  • Bij (complexe) vragen rondom vastgoed.
Paul van der Helm is contact persoon voor
7 vragen aan
Paul van der Helm
1
Als je de loterij wint, wat ga je dan als eerste doen?

Ik zou direct een combivakantie gaan maken: wintersporten (mono skiën) en een strandvakantie met kitesurfen. Daarnaast zou ik met mijn Landrover Defender door de natuur gaan rijden.

2
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Mijn droomhuis heeft een strak design (Piet Boon) waarbij natuurlijke materialen zijn gebruikt. Het huis staat in de natuur aan water en in de nabijheid van strand en duinen.

3
Waar ben je trots op?

Dat ik in 1996 een klein makelaarskantoor heb overgenomen en dat ik dit kantoor succesvol heb gemaakt. Sinds 2004 zijn wij marktleider in de verkoop van (bestaande) woningbouw in het Westland. Ook hebben wij de afgelopen jaren veel grote nieuwbouwprojecten in 's-Gravenzande en in het gehele Westland gedaan. Een geweldige prestatie van een fantastisch team waar ik ontzettend trots op ben.

4
Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Voor een four-wheel drive in Botswana (Okavango rivieren delta).

5
Wat is jouw favoriete uitspraak?

One life, live it.

6
Wat is de titel van de autobiografie van jouw leven?

Ondernemer, doorzetter en opportunist.

7
Wat is jouw favoriete plek?

Dat zijn absoluut het strand en de duinen. Heerlijk om er een rondje hard te lopen en je hoofd leeg te maken, of voor een ontspannende wandeling met de hond.

1/1