Paul van der Helm

Directeur

"One life, live it!"

Paul van der Helm, oprichter van de onderneming. Een ondernemer in hart en nieren, afkomstig uit een ondernemersfamilie.Paul heeft in 1996 het toen kleinste makelaarskantoor van het Westland, van P.N. Heus, overgenomen. Inmiddels is Helm & Heus de makelaars, uitgegroeid tot de marktleider in het Westland in de verkoop van nieuwbouw en bestaande woningbouw. Hier zijn we allemaal natuurlijk onwijs trots op!

Paul heeft na zijn overname gelukkig niet stil gezeten en een professionele vastgoedorganisatie opgebouwd, bestaand uit:

  • Helm & Heus Makelaars voor de aan-/verkoop van bestaande woningbouw.
  • Helm & Heus Nieuwbouw voor de verkoop van nieuwbouw woningen.
  • Helm & Heus Finance voor de financiering en verzekering van vastgoedobjecten.
  • Helm & Heus Vastgoedconsultancy / Vastgoedprofs voor vastgoed- advies/ontwikkeling en verwerving. Specialisten voor elk vastgoedvraagstuk!

Paul is van alle markten thuis!

Paul van der Helm is contact persoon voor
Vraag & Antwoord
Paul van der Helm
1
Als je de loterij wint, wat ga je dan als eerste doen?

Ik zou direct een combivakantie gaan maken: wintersporten (mono skiën) en een strandvakantie met kitesurfen. Daarnaast zou ik met mijn Landrover Defender door de natuur gaan rijden.

2
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Mijn droomhuis heeft een strak design (Piet Boon) waarbij natuurlijke materialen zijn gebruikt. Het huis staat in de natuur aan water en in de nabijheid van strand en duinen.

3
Waar ben je trots op?

Dat ik in 1996 een klein makelaarskantoor heb overgenomen en dat ik dit kantoor succesvol heb gemaakt. Sinds 2004 zijn wij marktleider in de verkoop van (bestaande) woningbouw in het Westland. Ook hebben wij de afgelopen jaren veel grote nieuwbouwprojecten in 's-Gravenzande en in het gehele Westland gedaan. Een geweldige prestatie van een fantastisch team waar ik ontzettend trots op ben.

4
Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Voor een four-wheel drive in Botswana (Okavango rivieren delta).

5
Wat is jouw favoriete uitspraak?

One life, live it.

6
Wat is de titel van de autobiografie van jouw leven?

Ondernemer, doorzetter en opportunist.

7
Wat is jouw favoriete plek?

Dat zijn absoluut het strand en de duinen. Heerlijk om er een rondje hard te lopen en je hoofd leeg te maken, of voor een ontspannende wandeling met de hond.

1/1