Rianne Ammerlaan-Zuijderwijk

Commercieel medewerkster

πƒπ¨πž 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐚π₯ 𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐠𝐞𝐀 𝐠𝐞𝐧𝐨𝐞𝐠! Rianne is een echte levensgenieter en herinnert er ons er altijd weer aan dat we moeten genieten van de kleine en normale dingen. Het hoeft niet allemaal uitzonderlijk en bijzonder te zijn om ervan te kunnen genieten! Hoe mooi is dat?

Deze fijne mentaliteit is maar al te goed terug te zien in de passie die zij voor haar werk heeft. Vol enthousiasme zorgt zij ervoor dat telefonische afspraken voor een bezichtiging of verkoopgesprek geregeld worden. Ook voor het maken van de koopovereenkomst en het uiteindelijke plannen van de inspectie van de overdracht is Rianne onze rots in de branding!

Opleiding

  • Theorieopleiding Makelaar-Taxateur woningen via Beroepsopleiding makelaars B.V.
5 vragen aan
Rianne Ammerlaan-Zuijderwijk
1
Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?

Auto volladen en met man en kind naar ItaliΓ« rijden voor een vakantie en daar eens rustig gaan bedenken wat we ermee gaan doen.

2
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Een combinatie van landelijk en strakke uitstraling aan de buitenzijde met een mooie tuin om van de zon en gezelligheid te genieten. Van binnen ruim maar wel sfeervol en praktisch ingericht.

3
Waar ben je trots op wat je bij Helm & Heus hebt gedaan / bereikt?

Dat ik al zoveel dossiers succesvol heb kunnen begeleiden van het aanmelden tot aan de koopakte.

4
Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Nergens voor, morgen ochtend ben je de eerste.

5
Wat is één van je favoriete quotes / uitspraken (van jezelf of van anderen) en waarom?

Doe maar normaal dan doe je gek genoeg. Geniet van de kleine/normale dingen. Het hoeft niet allemaal uitzonderlijk en bijzonder te zijn om er van te kunnen genieten.

1/1