Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Ricardo Manno

Vastgoedadviseur Bestaande Bouw

"“Succes only comes before work in the dictionary” -Vince Lombardi"

Ik ben zeer ambitieus en leergierig. Voor mij is het hoogste niveau nooit binnen handbereik gezien ik de lat graag hogerop blijf gooien. Ik houd van uitdagingen en ga geen complexe situaties uit de weg. Ik ben kritisch en altijd op zoek naar positieve oplossingen. Ik ben 5 jaar actief als makelaar waarvan enkele jaren in Dubai.

Wanneer krijgt een klant met mij te maken?

Een klant krijgt met mij te maken als hij/zij een woning op het oog heeft binnen het aanbod van Helm & Heus makelaars. Ik open de deur voor u en laat u kennis maken met de woning en onze persoonlijke service. Ik zorg er graag voor dat de bezichtiging een prettige beleving wordt. Vanaf het eerste contact tot de sleutel overdracht begeleid ik u graag.

Ricardo Manno is contact persoon voor
6 vragen aan
Ricardo Manno
1
Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?

Ik zal cadeaus voor de familie halen. Tevens zal ik voor een bijzondere en verre reis gaan kijken en eventueel een nieuwe auto kopen. Wat ervan overblijft wordt geïnvesteerd.

2
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Een ruim landhuis met oprit en een strak moderne afwerking. Gesitueerd op een ruim kavel met aangrenzend vaarwater en een steiger. Een goed onderhouden groene tuin met wat geiten en paarden rondom. Redelijk afgelegen met voldoende privacy.

3
Waar ben je trots op wat je bij Helm & Heus hebt gedaan / bereikt?

Het feit dat ik mag bijdragen aan de successen van Helm & Heus Makelaars. Dat wij met elkaar als professioneel gedreven team de markt mogen bedienen om aan de woonwensen en behoeftes van de klanten te voldoen.

4
Waar kan men jou 's nachts voor wakker maken?

Als mijn taxi naar Schiphol klaarstaat.

5
Hoe zou je de autobiografie van jouw leven noemen?

Veni, Vidi, Vici

6
Wat is je favoriete plek of buurt?

Uiteraard het strand van ’s-Gravenzande welke op steenworp afstand ligt van mijn woning. Ik waai hier graag uit, pak een terras of laat de hond zichzelf uitleven gecombineerd met een mooie zonsondergang.

1/1