Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Rob Ruigrok

Assistent Register Makelaar Taxateur

"Volg je droom!"

Ik werk bijna 20 jaar in de makelaardij. Ik ben ooit begonnen in de verhuur, maar bij het verkopen van woningen “ligt mijn hart”. Voldoening van mijn werk haal ik uit het bij elkaar brengen van partijen. Een juiste match maken, resulteert in tevreden klanten.

De afgelopen jaren heb ik het mooie Westland echt goed leren kennen. Daardoor kan ik samen met mijn collega's het juiste advies geven over het verkopen van woningen in deze regio.

Wanneer krijgt een klant met mij te maken?

Als iemand verkoopplannen heeft en contact zoekt met Helm & Heus Makelaars, dan krijgt die persoon vaak met mij te maken. In een persoonlijk gesprek op locatie, krijgt die persoon een vrijblijvende indicatie van de woningwaarde. Hierna zal ik een verkoopplan opstellen op basis van alle persoonlijke wensen.

Diensten : Verkoop woning
Gecertificeerd :
Rob Ruigrok is contact persoon voor
6 vragen aan
Rob Ruigrok
1
Als je de loterij wint, wat ga je dan als eerste doen?

Dan blijf ik gewoon werken, omdat ik ik gek ben op mijn werk.

2
Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Een kleine boerderij met wat beestjes eromheen. Leuk voor de kinderen!

3
Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat Helm & Heus marktleider is in de regio als verkoopmakelaar. Dit kan alleen als iedereen op de juiste plek zit en plezier heeft in zijn werk.

4
Waar mag men jou 's nachts voor wakker maken?

Aangezien ik drie jonge kinderen heb die nogal wat energie vergen, slaap ik ’s-nachts zo vast dat ik niet wakker te krijgen ben.

5
Wat is jouw favoriete uitspraak?

Volg je droom!

6
Wat is jouw favoriete plek?

Mijn favoriete plek is het nieuwe (stads) centrum van ’s-Gravenzande. Hier vind je de (bekende) winkels en de bereikbaarheid is goed. Voor ieder wat wils!

1/1