Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Verenigingsactie

De Verenigingsactie

Regelmatig wordt ons kantoor benaderd voor sponsoring of donaties. Dit zal jou ook niet onbekend zijn. Veel verenigingen zijn nu eenmaal afhankelijk van subsidies en donaties. Het is niet zo eenvoudig een rechtvaardig sponsorbeleid te ontwikkelen, zeker niet gezien het aantal verenigingen in Westland en Hoek van Holland. In dit kader is Helm & Heus Makelaars sinds december 2017 de verenigingsactie gestard. Alle leden kunnen eenmalig een bedrag van €100,- laten doneren aan de vereniging als zij hun huis bij Helm & Heus in de verkoop brengen. Op het moment dat de opdracht tot dienstverlening is getekend, wordt dit bedrag door ons overgemaakt aan de desbetreffende vereniging. De actie geldt niet alleen voor leden. Ieder persoon die zijn woning te koop zet die een vereniging een warm hart toedraagt, mag aangeven aan welke vereniging Helm & Heus Makelaars €100,- mag schenken. Zo kunnen ook alle andere familieleden, vrienden en kennissen aan jouw vereniging doneren.

Deelname

Deelname aan deze actie is vereist om donaties te kunnen ontvangen. De deelname is geheel gratis en vrijblijvend. Via onderstaand formulier kun je jouw vereniging eenvoudig aanmelden. Ter bevestiging zullen wij telefonisch contact opnemen. Hierna start de actie direct en kan de vereniging dus donaties verwachten.

Voorwaarden

Deze verenigingsactie brengt een aantal voorwaarden met zicht mee.

  • De deelnemende vereniging meldt de actie minimaal 1x per maand in het clubblad, op de website en/of op de social media kanalen
  • Alle donaties worden vermeld door de vereniging op een van bovenstaande kanalen op de volgende manier: [Naam donateur] doneert een Helm & Heus Makelaars Verenigingscheque t.w.v. €100,- aan [Naam vereniging]. Dankjewel!
  • De vereniging hangt de poster op in de kantine

Extra donaties

Haalt jouw vereniging de mijlpaal van €1.000,-? Dan heeft Helm & Heus Makelaars een extraatje voor jou. Wij zullen in dat geval een extra donatie van €100,- doen.

Voer hier de officiële naam van uw vereniging in
Kies uw functie
Emailadres van contactpersoon
Telefoonnummer van contactpersoon
IBAN van vereniging
Vul hier het Kamer van Koophandel nummer in

 

Download de poster

 

Deelnemende verenigingen

Download de poster