Project: Duingeest Appartementen Zeekraal en Zandzegge

Appartementen Zeekraal en Zandzegge

In de kleinschalige appartementengebouwen Zeekraal en Zandzegge worden 32 luxe appartementen en 2 riante penthouses gerealiseerd. De verkoop is in maart 2019 gestart.

Zeekraal

Midden in het duinlandschap van Duingeest komt appartementen-gebouw Zeekraal. Een gebouw dat slechts vijf woonverdiepingen heeft met 16 appartementen en een penthouse. De typische duinarchitectuur, rijke detaillering, lichte gevelsteen en bijzondere dakvorm geven Zeekraal haar charme.Wie hier woont, geniet straks van een fantastisch vrij uitzicht op het groen, water en zand voor de deur. Niets staat dat vrije uitzicht in de weg. De balkons – met verfijnd stalen hekwerk – hebben glazen balustrades, waardoor je vanuit het appartement een mooi uitzicht hebt.Kom straks aanrijden en parkeer je auto op de eigen parkeerplaats onder het gebouw. Hier vind je ook de extra bergingen. Binnendoor vervolg je je weg naar je woonverdieping. Veilig, droog en gemakkelijk. Het woningaanbod van Zeekraal is gevarieerd. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 90 tot 155 m². We laten je graag de woningplattegronden van alle verschillende woningtypes zien.

Zandzegge

De stijl heeft wat weg van de woningen die je ziet in de chique Haagse wijken. Verfijnd en rijk gedetailleerd. De bijzondere omlijsten van de balkons aan de zuidwestzijde bepalen daar het gezicht. Bij de entree zet het metselwerk met horizontale lijnen in combinatie met hoge staande ramen de toon. Kom straks aanrijden en parkeer je auto op de begane grond in de garage onder het gebouw. Iedereen heeft een privéparkeerplaats en hier vind je ook de (fietsen)bergingen. Je kunt binnendoor – met de lift of trap – je woonverdieping bereiken. Zandzegge heeft 5 woonverdieping en per woonlaag komen er maximaal 4 woningen. Dit benadrukt de kleinschaligheid van dit plan. In totaal zijn er 16 appartementen en 1 schitterend penthouse. De variatie in woningplattegronden is groot en de woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 90 tot 155 m². Welk appartement met zicht op het duinlandschap wordt jouw nieuwe thuis? We tonen je de plattegronden van de 5 verschillende types.

Interesse?

Er zijn nog enkele appartementen van beide types beschikbaar! Kijk eens voor het aanbod op https://www.duingeest.nl/ en maak een afspraak met onze nieuwbouwadviseurs om meer informatie te verkrijgen.