Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Project: Duingeest Fase 6

Duingeest fase 6

Het nieuwbouwproject ‘’Duingeest’’ in Monster is zich aan het voorbereiden met hun laatste fase, oftewel fase 6.

In de laatste fase zal er tevens een nieuw woningtype worden gerealiseerd, dit betreft een zeer ruime twee-onder-één-kapwoning, oftewel de ‘’Zandlelie’’.

De bekende woningtypes zullen wederom gerealiseerd worden. De Duingras, Duinroos, Zeewinde en de Zandhaver.

Totaal zullen er 54 woningen worden gerealiseerd onderverdeeld in de volgende segmenten;

  • Tussenwoningen;
  • Hoekwoningen;
  • Verschillende types twee-onder-één-kapwoningen;
  • Verschillende types vrijstaande woningen.

Deze bouwvelden zijn gelegen aan de westkant van Duingeest tussen de toekomstige appartementen en fases.

Nu in verkoop

Duingeest is populair. Dat blijkt wel. De eerste 5 fases zijn succesvol verkocht en inmiddels heeft iedereen intrek genomen in zijn nieuwe huis. Tijd voor fase 6. Deze fase borduurt naadloos voort op de kwaliteiten van de rest van Duingeest. Fase 6 vind je tussen de Tweetandschelp en de Marmerschelp.

In totaal bestaat deze fase uit 54 riante woningen. Het aanbod is heel gevarieerd, bestaande uit de typen: Duingras XL, Duinroos XL, Zandhaver en Zeewinde, Zandlelie, Zeewinde XL en Zeewinde XXL. Van een rijwoning en een hoekwoning tot een riante tweekapper of luxe vrijstaande villa, je vindt het hier op deze prachtige plek in Monster.

Interesse?

Er zijn nog enkele woningen van het type Zandlelie beschikbaar! Kijk eens voor het aanbod op https://www.duingeest.nl/ en maak een afspraak met onze nieuwbouwadviseurs om meer informatie te verkrijgen.