Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Project: Natuurlijk Wonen

Natuurlijk Wonen bij Helm & Heus Makelaars

Woningtypes die allen te maken hebben met water en natuur. Want wonen omringd door water en groen,
dát is Natuurlijk Wonen. Natuurlijk Wonen bestaat uit 53 woningen en biedt u vier woningtypes:

De Rietzanger: 17 ruime eengezinswoningen
De Waterjuffer: 18 riante eengezinswoningen
De Rietkraag: 14 twee-onder-één-kapwoningen aan de ecologische zone
De Waterspiegel: 4 villa’s aan het water

De Rietzanger

17 ruime eengezinswoningen

De ruime eengezinswoning De Rietzanger kenmerkt zich door de rustige ligging. Deze woning heeft een woonoppervlakte vanaf ca. 120 m2 en is 5,40 meter breed. De Rietzanger heeft een diepe tuin op het Noord-Oosten, waar u kunt genieten van de avondzon. Bovendien heeft de tuin een berging en achterom. De woning heeft standaard een ruime woonkamer met open keuken, drie (slaap)kamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare tweede verdieping.

De Rietzanger kent twee varianten: de tussen- en hoekwoning. De hoekwoningen en één tussenwoning hebben een mooie tuitgevel en bij de hoekwoning zijn op de eerste verdieping raampartijen in de zijgevel aangebracht.

Wonen in De Rietzanger is mogelijk voor circa € 339.500 V.O.N.

De Waterjuffer

18 Riante eengezinswoningen

Eengezinswoning De Waterjuffer ligt in het hart van het plan Natuurlijk Wonen. Deze woning heeft een riante woonoppervlakte vanaf ca. 130 m2 en is 5,70 m breed. De diepe achtertuin is gelegen op het Zuid-Westen, waardoor u heel de dag door kunt genieten van de zon. De woning heeft standaard een ruime woonkamer met open keuken, op de eerste verdieping drie (slaap)kamers en op de tweede verdieping is ruimte genoeg voor extra kamers

De Waterjuffer kent twee varianten: de tussen- en hoekwoning. Een karakteristiek detail bij sommige hoekwoningen is de erker aan de zijkant. Die zorgt voor extra sfeer én licht in de woonkamer! Bovendien hebben deze hoekwoningen op de eerste verdieping raampartijen in de zijgevel.

Wonen in De Waterjuffer is mogelijk voor circa € 369.000 V.O.N.

De Rietkraag

14 Twee-onder-een-kapwoningen

Aan de ecologische zone liggen de 14 twee-onder-één-kapwoningen De Rietkraag. Wilt u graag half vrijstaand wonen? Dat kan in deze royale twee-onder-één kapwoning met een woonoppervlakte vanaf ca. 160 m2. Kenmerkend voor de Rietkraag is dat de woning erg breed is: maar liefst 11 meter! Dat maakt de achtertuin extra groot én is gelegen op het Zuid-Westen. Kortom, u heeft de hele dag zon in de tuin. Bovendien heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de eerste verdieping heeft de woning standaard drie ruime (slaap)kamers, een badkamer en apart toilet. Op de twee verdieping is voldoende ruimte voor het creëren van extra kamers.

Een karakteristiek detail bij de twee-onder-één-kapwoning is de erker aan de voorzijde op de begane grond én eerste verdieping. Let op: de getoonde plattegrond is voorzien van een uitbouwoptie van ca. 15 m2.

Wonen in De Rietkraag is mogelijk voor circa € 577.500 V.O.N

De Waterspiegel

4 Luxe villa’s

De naam van de woning zegt het eigenlijk al: wonen in, op én aan De Waterspiegel. Deze 4 unieke villa’s hebben namelijk een vrije ligging aan het water, met een zonnige tuin op het Zuid-Westen. De tuin is wel 15 meter breed. U woont hier bijna óp het water! Door de riante vlonder van 34 m2 bevindt u zich als het ware op het water. U kunt de vlonder uitbreiden tot wel 70m2! In de zomer kunt u de hele dag genieten van de zon en in de winter misschien wel schaatsen op de plas.

De Waterspiegel heeft een woonoppervlakte vanaf ca. 175 m2 en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de eerste verdieping zijn standaard drie grote (slaap)kamers gelegen en op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor het creëren van extra kamers.
Wonen in De Waterspiegel is mogelijk voor circa € 695.000 V.O.N.

Inschrijven als geïnteresseerde voor Natuurlijk Wonen in ‘s-Gravenzande?