Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Project: Natuurlijk Wonen

Project: Natuurlijk Wonen

Woningtypes die allen te maken hebben met water en groen. Want wonen omringd door water en groen, dát is Natuurlijk Wonen!

Half vrijstaande villa’s aan de ecologische zone, luxe villa’s aan het water en riante eengezinswoningen, vormen samen Natuurlijk Wonen.

Benieuwd naar de beschikbare bouwnummers? Klik door naar onze pagina met het aanbod: https://www.helmheus.nl/nieuwbouw/

In samenwerking met Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling hebben wij de verschillende woningen uitgelicht in onderstaande video’s!

 

De Rietkraag & De Waterspiegel

Bekijk in de volgende video de unieke highlights van de 14 half vrijstaande woningen aan de ecologische zone. En de 4 luxe vrijstaande villa’s, met een vrije ligging aan, in én op het water.

 

De Rietzanger en Waterjuffer!

Verken in onderstaande video de highlights van de ruime eengezinswoningen. 17 ruime eengezinswoningen met een woonoppervlakte vanaf 125 m² en 18 riante eengezinswoningen met een woonoppervlakte vanaf 132 m².

 

IN VERKOOP!

De in totaal 53 woningen in ‘s-Gravenzande worden omringd door water en groen. Enerzijds vindt u een groene natuurlijke omgeving, anderzijds grenst Natuurlijk Wonen aan de plas en de Nieuwe vaart. Met het gezellige centrum van Naaldwijk en het hart van ‘s-Gravenzande om de hoek, kan het genieten in deze nieuwe woonbuurt beginnen.

De woningen zijn ontworpen in de karakteristieke jaren ’30 architectuur en zijn uiteraard gasloos. Daar wilt u Natuurlijk óók Wonen!

Inschrijven als geïnteresseerde voor Natuurlijk Wonen in ‘s-Gravenzande?