Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Proost! Op een succesvol Nieuwbouw Event ’s-Gravenzande

‘Boven verwachting succesvol’ dat zijn de woorden die het event samenvatten. Afgelopen zaterdag jl. hebben ruim 70 personen een bezoek gebracht aan het Nieuwbouw Event ’s-Gravenzande dat georganiseerd werd bij Helm & Heus Makelaars.

Een prachtige locatie en presentatie van de ‘s-Gravenzandse nieuwbouwprojecten Graaf van Zande, Natuurlijk Wonen en Zand en Honing.

Cindy Immerzeel: ‘De belangstelling was goed te noemen. Zowel onder de rijwoningen, twee onder een kapwoningen als de appartementen was het animo goed verdeeld. Eigenlijk hebben we alle doelgroepen mogen verwelkomen. ’

Het project Graaf van Zande had deze dag een heuse primeur. De presentatie van vergrote achtertuinen van woningtype Grote Graaf aan het water, maar ook de vergrote achtertuinen van woningtypen Gravin en Baron. Ook het project Natuurlijk Wonen pakt deze zomer goed uit. De verschillende woningtypen worden nu aangeboden met de Mega Woondeal.

‘Tijdens het event zijn diverse afspraken gepland en zelf opties verstrekt. We kijken terug op een zeer geslaagd event!’ aldus Cindy.

Heeft u vanwege het warme weer dit event moeten laten gaan, dan staan Christiaan van Duffelen, Liesbeth Bruggeling en Cindy Immerzeel uiteraard voor u klaar!