Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Bekijk de foto van: Bouwnummer 0 on, 2691 MD in 's-gravenzande - Helm & Heus
Dit object is onderdeel van Natuurlijk Wonen Meer Info
  Dit object is van het type De Rietzanger Meer Info
  Beschikbaar 4 van 17
  verkocht onder voorbehoud
  € 385.000

  Eengezinswoning in 's-Gravenzande Bouwnummer 1

  1/1
  Soort Woonhuis
  Type Eengezinswoning
  Subtype Tussenwoning
  Bouwjaar 2019
  Soort bouw Nieuwbouw
  Inhoud 506 m3
  Woonoppervlakte 129 m2
  Aantal kamers 1 Kamers
  Prijs € 385.000, vrij op naam
  Oplevering In overleg
  Status Verkocht onder voorbehoud
  Energielabel Niet beschikbaar
  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend
  Buitenruimte Achtertuin
  Wanneer heb ik zon? Zonnegrens
  Garage Geen garage
  Bekijk
  Media
  Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Bouwnummer 1, 's-Gravenzande - Helm & Heus
  Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Bouwnummer 1, 's-Gravenzande - Helm & Heus
  Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Bouwnummer 1, 's-Gravenzande - Helm & Heus
  Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Bouwnummer 1, 's-Gravenzande - Helm & Heus
  Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Bouwnummer 1, 's-Gravenzande - Helm & Heus
  Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Bouwnummer 1, 's-Gravenzande - Helm & Heus
  Foto's (5)
  Omschrijving

  De woningtypes zijn bekend! Woningtypes die allen te maken hebben met water en natuur. Want wonen omringd door water en groen, dát is Natuurlijk Wonen. Natuurlijk Wonen bestaat uit 53 woningen en biedt u vier woningtypes:

  De Rietzanger: 17 ruime eengezinswoningen
  De Waterjuffer: 18 riante eengezinswoningen
  De Rietkraag: 14 twee-onder-één-kapwoningen aan de ecologische zone
  De Waterspiegel: 4 villa’s aan het water

  DE RIETZANGER:
  17 RUIME EENGEZINSWONINGEN
  Eengezinswoning De Rietzanger herkent u aan de rustige ligging aan de rand van de woonbuurt Natuurlijk Wonen. De Rietzanger heeft een diepe tuin, waarvan een aantal woningen aan eigen water zijn gelegen. Bovendien heeft de tuin een berging en achterom. Het dak van de berging is voorzien van mos sedum voor een échte natuurlijke uitstraling.

  Deze ruime eengezinswoning heeft een woonoppervlakte vanaf 125 m² en is 5,40 meter breed. U heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie (slaap)kamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vrij indeelbare tweede verdieping.

  De Rietzanger kent twee varianten: de tussenwoning en hoekwoning. De hoekwoningen en één tussenwoning hebben een mooie tuitgevel. De hoekwoningen zijn bovendien extra licht door de ramen in de zijgevel op de eerste verdieping.

  DE WATERJUFFER:
  18 RIANTE EENGEZINSWONINGEN
  Eengezinswoning De Waterjuffer ligt in het hart van de woonbuurt Natuurlijk Wonen. De diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten, waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon. De tuin heeft een berging en achterom. Het dak van de berging is voorzien van mos sedum voor een échte natuurlijke uitstraling.

  Deze eengezinswoning heeft een riante woonoppervlakte vanaf 132 m² en is 5,70 meter breed. U heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie (slaap)kamers en een badkamer op de eerste verdieping. De vrij indeelbare tweede verdieping is ruim genoeg voor extra (slaap)kamers.

  De Waterjuffer kent twee varianten: de tussenwoning en hoekwoning. Een aantal hoekwoningen hebben een karakteristieke erker aan de zijgevel, welke zorgt voor extra sfeer én licht in de woonkamer. Sommige hoekwoningen hebben daarnaast ramen in de zijgevel op de eerste verdieping.

  DE RIETKRAAG:
  14 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
  Vrij gelegen aan de rand van de woonbuurt Natuurlijk Wonen, overlopend in de ecologische zone, vindt u de half vrijstaande villa De Rietkraag. Deze halfvrijstaande villa heeft een grote achtertuin gelegen op het zuidwesten. Aan de voorzijde van de woning heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein en de woning beschikt over een inpandige berging. Het platte gedeelte van het dak wordt voorzien van mos sedum voor een échte natuurlijke uitstraling.

  De Rietkraag heeft een royale woonoppervlakte van 167 m². Naast een breedte van maar liefst 11 meter is de zowel op de begane grond als op de eerste verdieping aanwezige karakteristieke erker aan de voorgevel kenmerkend voor deze woning.

  Op de eerste verdieping heeft de woning drie ruime (slaap)kamers, een badkamer en een apart toilet. Op de vrij indeelbare tweede verdieping is meer dan voldoende ruimte voor het creëren van extra (slaap)kamers.

  DE WATERSPIEGEL:
  4 LUXE VILLA’S
  De naam van de woning zegt het al: wonen in, op én aan De Waterspiegel. Deze 4 unieke villa’s hebben een vrije ligging aan het water, met een zeer brede, zonnige tuin op het zuiden. U woont hier bijna óp het water! Door de riante vlonder van 35 m² bevindt u zich als het ware op het water. U kunt de vlonder uitbreiden tot wel 70m²! In de zomer kunt u de hele dag genieten van de zon en in de winter misschien wel schaatsen op de plas.

  Deze luxe villa heeft een woonoppervlakte van 179 m² en breedte van maar liefst 13 meter! Op de begane grond is meer dan genoeg ruimte voor het creëren van een stijlvolle woonkeuken met bijbehorend kookeiland. Op de eerste verdieping zijn drie grote (slaap)kamers en een badkamer. Op de vrij indeelbare tweede verdieping is voldoende ruimte voor het creëren van extra kamers.

  Aan de voorzijde van de woning heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein en de woning beschikt over een inpandige berging. Het platte gedeelte van het dak wordt daarnaast voorzien van mos sedum voor een échte natuurlijke uitstraling.

  Aanbod
  Openbaar vervoer
  Voorzieningen
  Scholen
  1/1
  Buurtinformatie - Het nieuwe water
  100

  Woningen

  180

  Inwoners

  67%

  Koopwoningen

  33%

  Huurwoningen

  Leeftijdsopbouw Het nieuwe water Landelijk
  100%

  0-14 jaar

  15-24 jaar

  25-44 jaar

  45-64 jaar

  65+ jaar

  Bron: CBS
  Nieuwe feature
  Zoekopdracht vergelijkbare woning

  We hebben momenteel vergelijkbare woning(en) in ons aanbod. Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe vergelijkbare woning door ons wordt aangeboden? Bewaar dan deze zoekopdracht!

  's-Gravenzande
  Woonhuis
  Koop
  Tussen €300.000 en €400.000
  Wijzig
  Vergelijkbare woningen