Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

In de schijnwerpers: ‘s-Gravenzande

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘In de schijnwerpers’. Dit keer gaan we ‘s-Gravenzande uitlichten. ‘s-Gravenzande telt 8.655 huishoudens, waarvan ruim 37% een stel met kinderen is. De afgelopen jaren zijn er meer dan 350 nieuwbouwwoningen gebouwd in alle woningtypen die je maar kan bedenken en staan er voor de komende jaren weer een aantal mooie wijken in de planning. 68% van de huizen in ‘s-Gravenzande zijn koopwoningen en het grootste deel hiervan zijn eengezinswoningen.

De woningmarkt in ‘s-Gravenzande

Op dit moment is er in vergelijking met vorig jaar weinig aanbod in ‘s-Gravenzande. Dit geldt voor heel het Westland en toch weet Helm & Heus Makelaars het grootste marktaandeel te creëren. Voor ‘s-Gravenzande geldt dit ook. Afgelopen jaar vonden er in de bestaande bouw 337 verhuizingen naar en binnen ‘s-Gravenzande plaats. Opvallend veel huishoudens uit Monster en Naaldwijk vestigen zich in deze kustplaats. Er vinden beduidend meer verhuizing vanuit deze woonkernen náár ‘s-Gravenzande plaats dan andersom.

bffbd394846547e9bcb242c5e1d41d15

900 meter

De ‘s-Gravenzander verhuist gemiddeld 900 meter verderop binnen de stad en betaald gemiddeld €307.831 voor de nieuwe woning. Naast mensen uit Monster en Naaldwijk komen er ook veel personen uit Den Haag en Hoek van Holland naar ‘s-Gravenzande. 75,4% van al deze mensen komt vanuit een koopwoning en een kleine 10% komt uit het ouderlijk huis.

Analyses

Door constant de juiste analyses te maken weet Helm & Heus Makelaars precies waar zij de juiste koper voor jouw huis kunnen vinden, wat zij willen betalen en hoe we deze personen het best kunnen benaderen. De analyses resulteren in een groot en gevarieerd aanbod, zelfs in deze markt met weinig aanbod. Het aantal zoekers voor een woning in ‘s-Gravenzande neemt ook elke dag toe, waardoor de verkoopsnelheid in de meeste gevallen erg hoog is.

Wil je een vrijblijvend en gratis verkoopadvies door onze specialist Rob?

Ik wil gratis verkoopadvies