Helm & Heus Makelaars viert feest met Sinterklaas!

“Oh, kom maar eens kijken, wat… er voor lieve kinderen er in het Westland wonen!” Ondanks de gekke periode waarin we ons op dit moment bevinden, vinden wij dat het grote sinterklaas feest voor de kinderen gewoon door moet gaan! Maar hoe? Het moet toch mogelijk zijn dat de kinderen alsn√≥g hun kleurplaat aan de sint¬†kunnen geven? Ja, natuurlijk, daar zorgen wij wel voor!¬†

Wij wilden onze jaarlijkse kleurplaten actie absoluut niet voorbij laten gaan! Dus zijn we stiekem met sinterklaas in beraad gegaan.. en weet je wat? De dag vóor pakjesavond kon de goedheiligman nog een plekje vrijmaken in zijn drukke agenda! Hoe leuk is dat?

Op vrijdag 4 december tussen 14.30 en 16.30 zijn alle kinderen van harte welkom om hun kleurplaat coronaproef bij sinterklaas in te leveren. Sinterklaas staat te trappelen om alle lieve kids éindelijk weer te zien! Bij het inleveren ontvangt iedereen een leuk cadeautje van sinterklaas. Tot die tijd kan de voorpret alvast beginnen met onze unieke Helm & Heus kleurplaat!

Download de kleurplaat hier:

Om voor een gezellig en veilige dag te zorgen, vragen wij alle bezoekers zich aan de coronamaatregelen te houden.