Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Sinterklaas komt weer naar Helm & Heus Makelaars

Het is weer bijna Sinterklaas. Ook bij Helm & Heus Makelaars.

Sinterklaas kleurplaat: doe ook dit jaar weer mee en maak kans op mooie prijzen

Download onze Sinterklaas kleurplaat (pdf-bestand). Deze kleurplaat is onderdeel van een wedstrijd. Wie de kleurplaat het mooist of creatiefst inkleurt of versiert, maakt kans op mooie prijzen voor het hele gezin!

1e prijs: 4 kaartjes voor de Winter Efteling
2e prijs: 4 bioscoopbonnen voor het hele gezin (4 personen)
3e prijs: 2x kinderarrangement ( Naaldwijk de Watertuin )

Je mag je kleurplaat samen met je schoen bij ons kantoor langsbrengen van 17 t/m 29 november of kom je kleurplaat bij ons ophalen!

Het adres van ons kantoor:

Helm & Heus Makelaars
Vreeburghlaan 1
‘s-Gravenzande.

Wil jij de Sint ontmoeten?

Je kunt je schoen op vrijdag 30 november tussen 15:30 & 17:00 uur weer bij ons ophalen. Sint zal alle schoenen vullen! De sint zal dan ook de winnaars bekend maken van de mooiste kleurplaten.

Kan jij er niet bij zijn? Geen probleem, dan mag je natuurlijk na 1 december altijd binnenlopen om je schoen op te halen.