Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Start verkoop: Parc Hooglande

Parc Hooglande Fase 3-2

Het is zover! Op woensdag 7 maart aanstaande start de online verkoop van Parc Hooglande fase 2: 36 rijwoningen Melrose en 24 twee-onder-een-kapwoningen Gala. De verkoopinformatie, zoals verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meerwerkinformatie is vanaf 7 maart beschikbaar op de website van Parc Hooglande. Je hoeft dus niet naar een locatie om de start verkoop mee te maken. Nee, dat kan gewoon thuis op de bank.

De inschrijfperiode sluit op woensdag 21 maart 2018 om 16:00 uur. Het maakt niet uit wanneer je je inschrijft, als het maar voor die tijd gebeurt.

Meet & Greet

Om je zo goed mogelijk te informeren over de woningen in Parc Hooglande fase 2, wordt in de week van 12 maart een Meet & Greet georganiseerd. De ontwikkelaar maakt later de definitieve datum en locatie bekend. Tijdens de Meet & Greet presenteert de ontwikkelaar informatie over de woningtypen en is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Inschrijven

Wil jij je nu al als belangstellende opgeven? Dit moet je doen:

  1. Ga naar www.parchooglande.nl
  2. Vul het formulier in
  3. Ontvang 7 maart een email met een persoonlijke link naar het digitale inschrijfformulier